Απαγορευτική διαφορά…

03/04/2021

Τεράστια και απαγορευτική για κάτι καλό αποδείχθηκε για τον χειροσφαιρικό ΑΠΟΕΛ η διαφορά δυναμικότητας από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, το οποίο η ομάδα μας αντιμετώπισε το απόγευμα του Σαββάτου για τον θεσμό του κυπέλλου.

Η ομάδα μας ηττήθηκε με 32-23(σ.σ. σκορ ημιχρόνου 17-7) και ουσιαστικά εκμηδένισε τις πιθανότητες της για πρόκριση στο Final-4, μιας και η διαφορά με την οποία έχασε δεν αφήνει πολλά περιθώρια και ελπίδες για ανατροπή στον επαναληπτικό, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά τον προδιαγραφόμενο αποκλεισμό, ο ΑΠΟΕΛ θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει στο Final-4, που θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνίες μεταξύ 5-9 Μαΐου, σε περίπτωση που η κληρωτίδα το… επιλέξει ως την τέταρτη ομάδα η οποία θα λάβει μέρος στη διοργάνωση.

Και αυτό, αφού στο Final-4 θα συμμετάσχουν οι τρεις ομάδες που θα προκριθούν από τα ζευγάρια που ανάδειξε η κλήρωση της περασμένης Τρίτης, ενώ την τετράδα θα συμπληρώσει μια εκ των τριών που θα αποκλειστούν, και η οποία -όπως έχει προαναφερθεί- θα προκύψει από κλήρωση.

Τα τέρματα της ομάδας μας στον σημερινό αγώνα σημείωσαν οι: Κωνσταντίνος Αντωνιάδης(4), Χρίστος Γεωργίου(4), Νικόλας Γεωργίου(4), Siggi Siggurdanson(4), Σωτήρης Προύντζος(3), Μιχάλης Λύρας(1), Ανδρέας Μαρκίδης(1), Νικόλας Σιώτερ (1), Αλέξανδρος Λεμέσιος(1).

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook