Αναβολή για αύριο εν αναμονή των εξετάσεων

21/11/2020

Για τις τέσσερις αύριο το απόγευμα μετατέθηκε ο προγραμματισμένος για τις 16:00 σήμερα το απόγευμα, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League, αγώνας της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας με την ΕΝΠ.

Η αναβολή ζητήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ(σ.σ. προηγήθηκε η απόφαση της ΚΟΠ για αναβολή του ΕΘΑ-ΑΠΟΠ), καθότι μέχρι στιγμής δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα των μοριακών τεστ ανίχνευσης της νόσου covid-19 στα οποία υποβλήθηκε το σύνολο της ομάδας μας την περασμένη Πέμπτη, έπειτα από τον εντοπισμό θετικού στον ιό καλαθοσφαιριστή μας.

Ωστόσο, η διεξαγωγή του αγώνα αύριο βρίσκεται επίσης στον αέρα, αφού θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των εργαστηριακών διαγνώσεων, και δη από το κατά ποσό θα εντοπιστούν ή όχι και άλλα κρούσματα. Σημειώνεται πως στο πρωτόκολλο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας ορίζεται πως ένας «αγώνας αναβάλλεται στη περίπτωση που υπάρχουν τρία θετικά κρούσματα σε καλαθοσφαιριστές στην ίδια ομάδα, σε περίοδο εντός επτά ημερών».

Την ίδια ώρα πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί, πως περαιτέρω αμφιβολίες για το τι μέλλει γενέσθαι προκαλεί το γεγονός ότι σήμερα το πρωί εντοπίστηκε θετικό κρούσμα και στην ΑΕΛ, ομάδα με την οποία ο ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε την περασμένη Κυριακή. Υπογραμμίζεται πως με απόφαση της Διοίκησης, η ομάδα μας υποβλήθηκε νωρίτερα σήμερα εκ νέου σε μοριακά τεστ.  

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook