Ανανέωσε ο Πετράν!

17/06/2022

Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ακραίο, Κωνσταντίνο Πέτρου.
 
Ο Πέτρου ανδρώθηκε στην Ολυμπιάδα Φρενάρου στην οποία αγωνίστηκε για αρκετές χρονιές, ενώ πέρασε από την Αναγέννηση Δερύνειας (2014-15, 2018-19), την ΕΝΠ (2019-20) και την ομάδα μας την περίοδο 2015-16. Την περσινή χρονιά πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ και είναι ένας παίκτης που διακρίνεται για τις αρετές του στην υποδοχή και το σέρβις.

Ο γενικός γραμματέας του Σωματείου και επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος κ. Ζήνωνας Σεβέρης, ανέφερε: «Ο Κωνσταντίνος είναι ένας πραγματικός στρατιώτης, πειθαρχημένος, έμπειρος και εργατικός. Πέρυσι αφήσε εξαίρετες εντυπώσεις και γι' αυτό θέλαμε να τον κρατήσουμε στην ομάδα μας για να γεμίσουμε με ακόμη περισσότερες λύσεις τις νευραλγικές θέσεις των ακραίων».

Με τη σειρά του ο Κωνσταντίνος Πέτρου ανέφερε: «Ευχαριστώ τον κ. Ζήνωνα Σεβέρη για την τιμή να είμαι μέλος της ομάδας του ΑΠΟΕΛ και τη φετινή χρονιά. Όλοι γνωρίζουμε την ιστορία του ΑΠΟΕΛ και που αξίζει να βρίσκεται, γι' αυτό μεσα από σκληρη δουλειά και αφοσίωση θα έχουμε τα επιθυμητά αποτέλεσματα».

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook