«Ανά πάσα στιγμή προκύπτει τραυματισμός»

03/01/2021

Σε πρωταθλητή… ατυχίας τείνει να εξελιχθεί ο φετινός καλαθοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ, αφού τα προβλήματα τραυματισμών δεν λένε να εκλείψουν, εμποδίζοντας την ομάδα μας σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου από το να εμφανιστεί πλήρης στο γήπεδο και να αποδώσει βάσει των πραγματικών της δυνατοτήτων.

Στην απουσία του Landen Lucas, ο οποίος ταλαιπωρείται εδώ και αρκετές εβδομάδες με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του, προστέθηκε την τελευταία στιγμή (σ.σ. κατά την προθέρμανση) πριν από την έναρξη του σημερινού παιχνιδιού με τον ΑΠΟΠ στην Πάφο, ο τραυματισμός του κορυφαίου σε απόδοση το τελευταίο διάστημα καλαθοσφαιριστή μας, Στέφανου Ηλιάδη.

Εξάλλου, κατά τη διάρκεια του αγώνα προέκυψε και ο τραυματισμός του Πέτρου Παπαμιχαήλ, ενώ και ο Norfleet αγωνίστηκε με ενόχληση που αποκόμισε από την προπόνηση τις τελευταίες ημέρες.

«Ανά πάσα στιγμή προκύπτει ένας τραυματισμός και αυτό αποσυντονίζει όλη την ομάδα. Το πιο σημαντικό πρόβλημα που είχαμε ήταν του Landen, τα άλλα προέκυψαν στην πορεία. Είναι μικροτραυματισμοί, αλλά και αυτοί επηρεάζουν τη συνοχή της ομάδας, το να δημιουργήσεις ένα σύνολο που να παίζει ένα συγκεκριμένο στυλ μπάσκετ, το οποίο προσπαθούμε να βγάλουμε στο γήπεδο. Αυτό δεν το έχουμε καταφέρει ακόμη», δήλωσε χαρακτηριστικά έπειτα από την ολοκλήρωση του παιχνιδιού στην Πάφο, ο βοηθός προπονητής της ομάδας μας, Μάριος Αργυρού.

Ο κ. Αργύρου υπέδειξε πως τη Δευτέρα θα περάσουν από ιατρική εξέταση όσοι χρειάζονται διάγνωση για να διαπιστωθεί η κατάστασή τους. «Απ’ εκεί και πέρα», υπογράμμισε, «ό,τι μπορούμε να κάνουμε από θέμα προγραμματισμού θα γίνει, βλέποντας πάντα το καλό της ομάδας».  

«Εμείς», επισήμανε ο Μάριος Αργυρού, «θέλουμε την ομάδα, εκτός από συμπληρωμένη και ανεξαρτήτως απουσιών, να έχει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Αυτό σήμερα το είχαμε κατά διαστήματα και δίκαια κέρδισε ο ΑΠΟΠ το παιχνίδι. Το ήθελαν περισσότερο και το έδειξαν και μέσα στο γήπεδο. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook