Με μια μεγαλειώδη νίκη επί του Ν Ο Πάφου που την κράτησε μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος έκλεισε τις υποχρεώσεις της για τον πρώτο γύρο η Υδατοσφαιρική ομάδα παίδων του Σωματίου μας.

Οι νεαροί μας πολίστες έκαναν το καθήκον τους στον υπέρτατο βαθμό και κατάφεραν να κερδίσουν με σχετική ευκολία το ματς με σκορ 10-4. Έτσι η ομάδα του Σόλων Νικολάου, συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του τίτλου, παραμένοντας η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα. Ο χαρακτήρας και η μαχητικότητα των νεαρών υδατοσφαιρστών του ΑΠΟΕΛ, αποτυπώνεται επίσης και στο γεγονός ότι μέχρι στιγμής διατηρούν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και την δεύτερη καλύτερη επίθεση.

Να θυμίζουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε το τμήμα Υδατοσφαίρισης μόλις πριν τρία χρόνια και μέσα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα αποτελεί μεγάλη επιτυχία να καταφέρνει να είναι όχι μόνο ανταγωνιστικός αλλά και να διεκδικεί διακρίσεις σε όλα τα αναπτυξιακά κλιμάκια (Μίνι Παίδων, Παίδων, Νέων).

Το ΑΠΟΕΛ έχει στο δυναμικό του πάρα πολλούς αθλητές, οι οποίοι παίρνουν τις ευκαιρίες τους και ανάλογα με την ηλικία και τη δυναμικότητα τους συμμετέχουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας.

Πιο κάτω είναι οι αθλητές που έλαβαν μέρος μέχρι στιγμής στους αγώνες του πρώτου γύρου.

Προπονητής: Σόλωνας Νικολάου

Βοηθός Προπονητής: Νικόλας Μπαγλαντζής

Πολίστες:
ΚΟΥΤΑΛΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΑΤΒΕΙ ΛΥΡΑΣ
ΓΙΩΡΓΑΛΛΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΜΑΡΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΟΡΙΕΤΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΥΜΕΟΝ ΓΙΑΓΚΟΥ
ΚΟΤΖΙΑΠΑΣΙΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΣΙΕΧΑΤΕ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
DRAGOULITS DANILO
ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΣ
ΠΑΠΑΔΑΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΛΕΜΕΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΖΕΖΑΣ ΟΡΕΣΤΗΣ
ΤΡΑΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
REGO KADOSA

Αρχιπροπονητής της ομάδας μας και υπεύθυνος για όλο τον γενικό αγωνιστικό προγραμματισμό των τμημάτων είναι ο Αντρέας Κυθρεώτης που συμμετέχει ως βοηθός προπονητής στους αγώνες των παίδων.