Ο Ρένος Γεωργίου αποτελεί ένα από τα τελευταία μέλη του τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ. Εγγράφηκε τον προηγούμενο Μάρτιο μετά από προτροπή του ξαδέρφου του Ανδρέα Κυριάκου και τρέχει στην απόσταση των πέντε χιλιομέτρων.

Ο 43χρονος δρομέας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ και δηλώνει περήφανος που τρέχει με την γαλαζοκίτρινη. Στοχεύει να λάβει μέρος στην απόσταση των 10 χιλιομέτρων τον ερχόμενο Νοέμβριο στην Αθήνα και καλεί όλους τους φίλους του Σωματείου που ασχολούνται με τον αθλητισμό να εγγραφούν στο τμήμα και να ενισχύσουν την μεγάλη προσπάθεια.

«Εγγράφηκα στο τμήμα Δρομέων τον προηγούμενο Μάρτιο μετά από προτροπή του ξαδέρφου μου Ανδρέα Κυριάκου. Η ιδέα να ενταχθώ σε ομάδα και πόσω μάλλον στον ΑΠΟΕΛ, μου άρεσε πάρα πολύ και δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Ο Ανδρέας με παρέπεμψε στον Χρυσόστομο Ηλιάδη και όλα πήρα τον δρόμο τους για την ένταξη μου στο τμήμα»

  • Ασχολείσαι χρόνια με τον αθλητισμό;

«Ο αθλητισμός και το τρέξιμο μου άρεσαν από παιδί μικρό. Παλαιότερα ήμουν αθλητής μεσαίων αποστάσεων υπό την καθοδήγηση του Σπύρου Σπύρου. Με την πάροδο των χρόνων άρχισα να τρέχω μόνος μου σε μεγαλύτερες αποστάσεις, αλλά ένα πρόβλημα στο γόνατο με κράτησε μακριά για 3-4 χρόνια. Φέτος επέστρεψα και τρέχω στην απόσταση των πέντε χιλιομέτρων. Ελπίζω και εύχομαι να μείνω υγιής και να συνεχίσω να εκπροσωπώ τον ΑΠΟΕΛ».

  • Έτρεξες μόλις πρόσφατα τον πρώτο σου αγώνα στην Αθήνα. Τι εμπειρίες αποκόμισες;

«Έτρεξα στα «Ειρηνοδρόμια 2016» και το ευχαριστήθηκα όσο ποτέ ξανά. Στον πρώτο μου αγώνα με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ ένιωσα την απόλυτη περηφάνια. Νιώθεις χαρά και συγκίνηση από την αναγνώριση που τυγχάνει ο ΑΠΟΕΛ, αλλά παράλληλα νιώθεις και ευθύνες όταν εκπροσωπείς το ιστορικότερο Σωματείο στην Κύπρο που είναι γνωστό σε όλη την Ευρώπη και ειδικά στην Ελλάδα.

  • Ο επόμενος σου στόχος;

«Να τρέξω την απόσταση των 10 χιλιομέτρων στον Μαραθώνιο της Αθήνα τον ερχόμενο Νοέμβριο».

  • Ποιες είναι οι εντυπώσεις που αποκόμισε από το τμήμα;

«Το τμήμα είναι απόλυτα οργανωμένο και σε αυτό έχουν ευθύνη τα παιδιά και κυρίως ο Χρυσόστομος Ηλιάδης που επιτελεί εξαιρετική δουλειά. Επί ευκαιρίας θέλω να τον ευχαριστήσω για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση που προσφέρει σε μένα αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά τμήμα γενικότερα και να τον καλέσω να συνεχίσει με το ίδιο πάθος και την ίδια αφοσίωση. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου και όλα τα παιδιά»

Καταλήγοντας ο Ρένος Γεωργίου επανέλαβε την περηφάνια του που εκπροσωπεί τον ΑΠΟΕΛ και προέτρεψε όλους τους ΑΠΟΕΛίστες που τους αρέσει ο αθλητισμός και το τρέξιμο να εγγραφούν στο τμήμα Δρομέων.

Τρέξε και εσύ με τη γαλαζοκίτρινη

Το τμήμα δρομέων του ΑΠΟΕΛ είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό μη ανταγωνιστικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22-210333 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-16:00).

Θερμές ευχαριστίες στο www.sport-supporter.net και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχει στο τμήμα δρομέων ΑΠΟΕΛ.