Στις 20/5/2023 διεξήχθη από το Σωματείο μας ο 4ος αγώνας του Παγκύπριου Κυπέλου ορεινής Ποδηλασιάς FTERIKOUDI MTB XCO Scott.

Ο αγώνας, στον οποίο έλαβαν μέρος 55 αθλητές, διεξάγεται για 4η συνεχή χρονιά εις μνήμη του πάτερ Αντρέα και της Θέκλας Πουμπουρή, γονέων του υπεύθυνου της ομάδας μας Μιχάλη Πουμπουρή. Ο αγώνας διεξήχθη υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, με την στήριξη του Κοινοτικού Συμβουλίου Φτερικουδιού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, την ομάδα μας εκπροσώπησαν 6 αθλητές από τους οποίους κατάφεραν να διακριθούν οι 4, κατακτώντας 3 πρώτες και 1 δεύτερη θέση.

Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος του Τμήματος Μιχάλης Πουμπουρής, η Κωνσταντίνα Γεωργίου και ο Μιχάλης Νικολάου κατέκτησαν την 1η θέση στις κατηγορίες cfa19+, γυναικών και master1 αντίστοιχα.
Ο Λάμπης Αθανασίου για άλλη μια φορά παρέμεινε στο βάθρο κατακτώντας την 2η θέση στην κατηγορία εφήβων.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους άλλους 2 αθλητές μας για την πολύ καλή τους παρουσία.
Ο Κωνσταντίνος Θυμίδης τερμάτισε στην 6η θέση στην κατηγορία men elite.
Ο Αντρέας Αθανασιάδης ενώ βρισκόταν στην διεκδίκηση των πρώτων τριών θέσεων, τερμάτισε τελικά στην 4η θέση, αφού ένα ατυχές γεγονός και συγκεκριμένα πτώση και σπάσιμο τροχού του στέρησε το βάθρο.

Οι απονομές έγιναν από τον κοινοτάρχη Φτερικουδιού κ. Μόδεστο Ιακώβου, τον κοινοτάρχη Παλαιχωρίου Μόρφου κ. Θεόφιλο Μιλτιάδους, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας κ. Γιώργο Γεωργίου και από τους αδελφούς Πουμπουρή, Πανίκο και Αυξέντη.

Το Τμήμα Ποδηλασίας θα ήθελε να ευχαριστήσει το Κοινοτικό Συμβούλιο Φτερικουδιού για την στήριξη του και την παραχώρηση του κοινοτικού συμβουλίου για την γραμματεία του αγώνα, την Αστυνομία Κύπρου για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα και την ρύθμιση της τροχαίας κίνησης και τα ακουστικά κέντρα Οικονόμου για την χορηγία των κυπέλλων στους νικητές. Επίσης, ιδιαίτερες ευχαριστίες στους φίλους της ομάδας μας και σε κατοίκους της κοινότητας Φτερικούδι που εργάστηκαν αφιλοκερδώς για την διεξαγωγή του αγώνα.

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς του αγώνα κατάστημα Cyclo, ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΦΤΕΡΙΚΟΥΔΙΟΥ, ΠΑΝΑΝΑΛΟΥΜΙΝΙΚΗ, G&P PROKATASKEVASTIKI LTD, DIMITRIS ANTREOU A/C LTD, KARMI GROUP, ΦΥΤΩΡΙΑ ΛΑΚΚΟΤΡΥΠΗ, ΘΕΟΠΙΣΤΗ, BOX-T, NEO CONVINIENCE,
καθώς και στους χορηγούς του Τμήματος Ποδηλασίας ΑΠΟΕΛ
M POUMPOURIS ELECTRICAL, BDSWISS, DELORBIS ,VITABIOTICS, CYCLO SHOP, DIMCO, HONDA MARINE, CVS CONSTRUCTION, MAOURISOIKOSET, PERSKINDOL, EYESPOT, GARMIN CYPRUS, ROYAL CANIN, X CARS AUTO SALES, GA WATER FLOW LTD, ACS COURIER.