Την 14η Μαΐου 2023 διεξήχθη το Παγκύπριο Πρωτάθλημα αγώνων δρόμου από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας.

Την ομάδα μας εκπροσώπησαν 12 αθλητές, από τους οποίους διακρίθηκαν οι 6 κατακτώντας 2 πρώτες, 3 δεύτερες και 1 τρίτη θέση.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του Τμήματος Κωνσταντίνος Αντωνίου και ο Κώστας Ψυχής κατέκτησαν την 1η θέση στις κατηγορίες master1 και master3 αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αρχηγός του Τμήματος κατέκτησε την 1η θέση στη συνολική κατάταξη της κατηγορίας master ανδρών και στέφθηκε πρωταθλητής, κατακτώντας παράλληλα και την φανέλα του πρωταθλητή.

Η Κωνσταντίνα Γεωργίου, ο Ανδρέας Αθανασιάδης και ο Δημήτρης Πρέκας κατέκτησαν την 2η θέση στις κατηγορίες WOMEN ELITE, εφήβων και παίδων αντίστοιχα. Ο Δημήτρης Πρέκας στάθηκε άτυχος στον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς, αφού ήταν ταλαιπωρημένος από ίωση και μία στροφή πριν το τέλος είχε και μια πτώση. Παρ’ όλα αυτά, μετά από μεγάλη προσπάθεια, κατάφερε να κατακτήσει την 2η θέση.

O Λάμπης Αθανασίου απέδειξε για μια ακόμη φορά το ταλέντο του, αφού, παρά το γεγονός ότι είναι ο νεαρότερος στην κατηγορία των εφήβων, κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση.

Οι υπόλοιποι αθλητές μας διακρίθηκαν ως εξής:
Αντώνης Καρατάου – 4η θέση στην κατηγορία master1.
Σάββας Σαββίδης – 7η θέση στην κατηγορία master1.
Μιχάλης Νικολάου – 10η θέση στην κατηγορία master1.
Κωνσταντίνος Κολοκασίδης – 7η θέση στην κατηγορία master2.
Πάμπος Χαραλάμπους – 6η θέση στην κατηγορία master3.
Κωνσταντίνος Θυμίδης – 5η θέση στην κατηγορία men elite.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους αθλητές της ομάδας μας για την πολύ καλή τους παρουσία.

Ο επόμενος αγώνας για την ομάδα μας θα είναι ο αγώνας FTERIKOUDI MTB, ο οποίος διοργανώνεται από το Σωματείο μας το Σάββατο 20 Μαΐου στο χωριό ΦΤΕΡΙΚΟΥΔΙ.

Το Τμήμα Ποδηλασίας θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς του για τη συνεχή οικονομική ενίσχυση που προσφέρουν.
M POUMPOURIS ELECTRICAL, BDSWISS, DELORBIS ,VITABIOTICS, CYCLO SHOP, DIMCO, HONDA MARINE, CVS CONSTRUCTION, MAOURISOIKOSET, PERSKINDOL, EYESPOT, GARMIN CYPRUS, ROYAL CANIN, X CARS AUTO SALES, GA WATER FLOW LTD, ACS COURIER.