Με νίκη στη μοναδική κατηγορία (U14) που είχε να αγωνιστεί προχώρησε η ομάδα υδατοσφαίρισης του Σωματείου μας, επικρατώντας του Ν.Ο. Αμμοχώστου με σκορ 28-0.

Οι νεαροί υδατοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ είχαν ένα εύκολο απόγευμα στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λευκωσίας, καθώς όπως υποδηλοί και το τελικό αποτέλεσμα, επιβλήθηκαν εξ ολοκλήρου στην αντίστοιχη ομάδα της Αμμοχώστου. H ομάδα μας, παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας και συνεχίζει την προσπάθεια της για τον τίτλο.

Την ίδια ώρα, με θετικό πρόσημο συνοδεύτηκε για την αντρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Σωματείου μας η επανέναρξη του πρωταθλήματος, το οποίο είχε διακοπεί τον περασμένο Μάρτιο εξαιτίας της πανδημίας και επανήρχισε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Αν και η ομάδα μας δεν αγωνίστηκε το Σάββατο λόγω αποχώρησης του Ν.Ο. Αμμοχώστου από την κατηγορία των αντρών (παίρνοντας ως εκ τούτου τη νίκη με σκορ 5-0), ευνοϊκό υπήρξε για τον ΑΠΟΕΛ το αποτέλεσμα του αγώνα του Ν.Ο. Πάφου με τον Ν.Ο. Λευκωσίας.

Η Παφιακή ομάδα ηττήθηκε στο κολυμβητήριο της από την ομάδα του Ν.Ο. Λευκωσίας με 17-18, μένοντας ακόμη τρεις βαθμούς πιο πίσω στο κυνήγι της ομάδας μας για την κατάκτηση του τίτλου. Έτσι, τα δεδομένα όπως διαμορφώνονται τέσσερις αγωνιστικές πριν από την λήξη του πρωταθλήματος, φέρνουν τον ΑΠΟΕΛ μόνο πρώτο στην βαθμολογία με έξι βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο, Ν.Ο. Πάφου.

Η ομάδα μας έχει ρεπό την ερχόμενη βδομάδα, ενώ στη συνέχεια και μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, θα αντιμετωπίσει τους Ν.Ο. Λεμεσού, Ν.Ο. Πάφου και Ν.Ο. Μέσα Γειτονιάς.