Μια σπουδαία προσωπικότητα του ΑΠΟΕΛ, του παγκύπριου και πανελλήνιου αθλητισμού γενικότερα, ο Ντίνος Μιχαηλίδης, δεν είναι πλέον μαζί μας. Απεβίωσε σε ηλικία 78 ετών και η μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ποιος ήταν ο Ντίνος Μιχαηλίδης

Ο Ντίνος Μιχαηλίδης συνέδεσε το όνομα του με τον ΑΠΟΕΛ. Υπήρξε πετοσφαιριστής, καλαθοσφαιριστής, προπονητής καλαθόσφαιρας, προπονητής εκγύμνασης στο ποδόσφαιρο και μέλος του Δ.Σ του ΑΠΟΕΛ, πρόσφερε όσο λίγοι απ’ όλες σχεδόν τις θέσεις στον αγαπημένο του Σύλλογο. Παράλληλα, υπήρξε αθλητής στίβου και το 1964 κλήθηκε να στελεχώσει την Εθνική Στίβου της Ελλάδας.

Ο Ντίνος Μιχαηλίδης υπηρέτησε τον κυπριακό κλασικό αθλητισμό από το πιο ψηλό σκαλοπάτι, ως πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και είχε την τιμή να μεταφέρει την δάδα στη λαμπαδηδρομία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας 2004.

Η μνήμη του θα μένει για πάντα άσβεστη, αφού η προσωπικότητα του αλλά και τα προσωπικά του αντικείμενα παρουσιάζονται και κοσμούν τις βιτρίνες του Μουσείου Ιστορίας ΑΠΟΕΛ.

Ντίνο ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει!

  • Στη φωτογραφία με τον αριθμό 6.