Το βασικό στόχο στο πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης εκπλήρωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο ΑΠΟΕΛ μετά τη νίκη του επί της Ένωσης Νέων Αγίας Βαρβάρας με 30-18 για την 9η αγωνιστική.

Η ομάδα μας μετά από αυτή τη νίκη «κλείδωσε» την Τρίτη θέση στην α’ φάση του πρωταθλήματος, κάι που σημαίνει πως θα αγωνιστεί στα πλέι οφ του τίτλου, με Ανόρθωση και Παρνασσό που προπορεύονται.

Οι γαλαζοκίτρινοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιου και αφού πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με 15-10, στην επανάληψη συνέχισαν με την ίδια σοβαρότητα και επικράτησαν με 30-18.

Ο Γιώργος Κολοκοτρώης πέτυχε εφτά τέρματα και ακολούθησαν οι Κυριάκος Γεωργίου και Μιχάλης Λύρας με έξι και πέντε αντίστοιχα.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν και τα γκολ που σημείωσαν: Λύρας Μιχάλης 5, Χατζηαντώνης Λεωνίδας, Σιώτερ Νικόλας 2, Αστέρης Θεμιστοκλής, Χατζηκαλλής Γιώργος 2, Pavlitsenko Alexandros 2, Αντωνιάδης Νικόλας, Γεωργίου Κυριάκος 6, Χριστοδούλου Γιώργος 2, Γεωργιάδης Μάριος, Γεωργίου Χρίστος 2, Αρκαδίου Κυριάκος, Χαραλάμπους Νικηφόρος 1, Κολοκοτρώνης Γιώργος 7, Στυλιανού Ανδρέας, , Γεωργίου Νικόλας 1.