Αναφορικά με τα όσα συνέβησαν στη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Ανόρθωσης στο Λευκόθεο για την 9η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League, θα θέλαμε να καταδικάσουμε την κακή συμπεριφορά τόσο των δικών μας καλαθοσφαιριστών όσο και της αντίπαλης ομάδας, οι οποίοι επιτέθηκαν στο πάγκο μας, ενώ το παιχνίδι ήταν σε εξέλιξη. Μπροστά στα μάτια των παιδιών της ακαδημίας μας, τους παίκτες και το προπονητικό τιμ, όπως και την υπεύθυνη της ομάδας μας. Τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε αθλητές σοβαρών ομάδων της πρώτης κατηγορίας και απορούμε πραγματικά που τα έχουν δει αυτά στο παρελθόν και θεωρούν ότι είναι σωστό να τα κάνουν.

Το σοβαρότερο παράπτωμα, όμως, δεν ήταν από τους καλαθοσφαιριστές, ούτε από τους παράγοντες ή τους οπαδούς των ομάδων, αλλά από τους διαιτητές και συγκεκριμένα από τον κύριο Στέλιο Φιλίππου, ο οποίος θεώρησε ότι μπορεί να «εκτελέσει» το ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΛΕΥΚΟΘΕΟ.

Ο συγκεκριμένος κύριος κρίνεται ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ και πολύ απλά μας «δολοφόνησε» εν ψυχρώ και μάλιστα με βεβαιότητα, αφού έδινε τα φάουλ λέγοντας ότι ήταν και βέβαιος για τις αποφάσεις του.

Δεν θα αναφερθούμε σε φάσεις του αγώνα που ο συγκεκριμένος διαιτητής έκανε τα λάθη, απλά θα πούμε ότι είναι η 4η φορά που συμβαίνει αυτό κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν (δηλαδή σε 8 παιχνίδια) και ενώ τις προηγούμενες τρεις φορές το είχαμε αναφέρει απλά χωρίς να προβούμε σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια ή καταγγελία.

ΑΥΤΗ η φορά όμως θα είναι διαφορετική.

Αξίζει βεβαίως να σημειωθεί και είμαστε χαρούμενοι για αυτό ότι στο γήπεδο παρευρέθηκαν τέσσερις Αξιωματούχοι του Διοικητικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και είδαν με τα ίδια τους τα μάτια αυτά που συμβαίνουν στο παρκέ από το συγκεκριμένο διαιτητή τον τελευταίο καιρό.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι παιχνιδάκι ΚΑΝΕΝΟΣ και πάρτε το χαμπάρι, εσείς που απλά έρχεστε για δυο ώρες αγώνα να πληρωθείτε και να πάτε σπίτια σας.

Απαιτούμε ΣΕΒΑΣΜΟ όπως δείχνουμε και εμείς σε όλους!

Καλούμε, λοιπόν, την Κ.Ο.Κ. να παρέμβει και να τιμωρήσει το συγκεκριμένο διαιτητή όπως έκανε και στο παρελθόν με άλλους. Εννοείται ότι πλέον σε κανένα παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ δεν είναι ευπρόσδεκτος, τουλάχιστον μέχρι να παρακολουθήσει ξανά τη σχολή διαιτητών και να εμπεδώσει -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- τους κανονισμούς!

Ευτυχώς που ο κόσμος δεν ήταν παρών γιατί πολύ απλά τέτοια σφυρίγματα θα προκαλούσαν τεράστιες αντιδράσεις.