Όπως κάθε χρόνο τα τελευταία τέσσερα χρόνια της λειτουργίας του τμήματος κολύμβησης ΑΠΟΕΛ, η έναρξη της αγωνιστικής περιόδου προσελκύει αρκετά παιδιά που ενδιαφέρονται να μάθουν να κολυμπούν σωστά και με αυτοπεποίθηση στο νερό.

Το τμήμα κολύμβησης του Σωματείου μας, μέσα από ένα καινούριο σύγχρονο πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης για παιδιά και με την καθημερινή επίβλεψη και καθοδήγηση του νέου επικεφαλής προπονητή της ομάδας μας Νικόλα Στυλιανού, ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για όλα τα αναπτυξιακά κλιμάκια κολύμβησης.

Τα μαθήματα διεξάγονται καθημερινά στο Κολυμβητήριο της σχολής ΠΑΣΚΑΛ στην Ανθούπολη. Όσον αφορά στις εκμαθήσεις κολύμβησης, στο τμήμα γίνονται δεκτά παιδιά ηλικίας 4 χρονών και μεγαλύτερα.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι μέλος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κολύμβησης και συμμετέχει κανονικά σε όλες τις αγωνιστικές διοργανώσεις της ομοσπονδίας, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Επίσης, διαθέτει προαγωνιστικά και αγωνιστικά κλιμάκια τα οποία λαμβάνουν μέρος σε όλους τους αγώνες της ομοσπονδίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 96-260487