Το Τμήμα Υδατοσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ διοργανώνει αύριο Τρίτη, 18 Απριλίου, δοκιμαστική ημερίδα Υδατοσφαίρισης για παιδιά ηλικίας 10 χρόνων και μεγαλύτερα. Δηλαδή παιδιά γεννήσεως του 2003, 2004, 2005 και 2006 που επιθυμούν να ασχοληθούν με την Υδατοσφαίριση.

Η ημερίδα έχει στόχο να δώσει την ευκαιρία σε παιδιά που ασχολούνται με την κολύμβηση, να γνωρίσουν ένα πολύ ενδιαφέρον ομαδικό άθλημα υδατινου αθλητισμού και να ‎μάθουν την φιλοσοφία και την κουλτούρα του αθλήματος της κολύμβησης. Είναι ιδανική ευκαιρία για παιδιά που απασχολούνται στον υδάτινο στίβο να γνωρίσουν το άθλημα της Υδατοσφαίρισης, το οποίο συνδυάζει το υγρό στοιχείο με την ομαδικότητα.

Ως γνωστό το Σωματείο μας έχει δημιουργήσει πριν από τέσσερα χρόνια το Τμήμα Υδάτινου Αθλητισμού και από τότε συμμετέχει κανονικά σε όλα τα πρωταθλήματα κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης που διοργανώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης.

Ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει τέσσερεις αγωνιστικές ομάδες Υδατοσφαίρισης (μίνι παίδων, παίδων, εφήβων και αντρών) και προπονείται στο κολυμβητήριο της Σχολής Πασκάλ στην Ανθούπολη, το οποίο διαχειρίζεται αποκλειστικά για τα δικά του Τμήματα.

Το αναπτυξιακό πρόγραμμα Υδατοσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ έχει προσελκύσει μια μεγάλη μερίδα παιδιών σε όλα τα ηλικιακά του κλιμάκια και οι νεαροί υδατοσφαιριστές μας αναπτύσσουν τις υδατοσφαιρικές και κολυμβητικές ικανότητες τους στο νερό βάση προγράμματος από την προπονητική ομάδα του Τμήματος.

Για παιδιά μικρότερης ηλικίας, το Τμήμα προγραμματίζει μία διαφορετική ημερίδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί αρχές του Μαΐου και θα μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά που δεν έχουν κολυμβητική υποδομή η ακόμα και προηγούμενη εμπειρία τον υδάτινο αθλητισμό.

Για δηλώσεις συμμετοχής στην δοκιμαστική ημερίδα της Τρίτης του Πάσχα, η οποία θα ξεκινήσει στις 4μμ., καθώς και για διάφορες διευκρινήσεις που ενδεχομένως θα θέλατε να ρωτήσετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο της Ημερίδας στον αριθμό 99-448651.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ