Στο 13ο διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος"

03/04/2018

Το τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ τίμησε και φέτος τον ιστορικό Μαραθώνιο που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη την περασμένη Κυριακή 01 Απριλίου. Η εκκίνηση του διεθνή 13ου Μαραθώνιου «Μέγας Αλέξανδρος» δόθηκε στη γενέτειρα του σπουδαίου Μακεδόνα, την Πέλλα και το σημείο τερματισμού ήταν ο Λευκός Πύργος.

Ανάμεσα στους 21 χιλιάδες δρομείς που έτρεξαν σε όλες τις αποστάσεις, βρίσκονταν και δυο γαλαζοκιτρινοι. Ο Παναγιώτης Γεωργίου που διένυσε την απόσταση του Μαραθωνίου και ο Ελλαδίτης εκ Πτολεμαΐδας Αντώνιος Χατζησάββας που συμμετείχε στα 10 χιλιόμετρα. 

Στην μαραθώνια απόσταση, παρά την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε, ο Γεωργίου τερμάτισε σε λιγότερο από τέσσερεις ώρες (αν και οι δυνατότητες το αθλητή μας είναι ακόμη πιο υψηλές). Φαινομενικά η διαδρομή του Μαραθωνίου Θεσσαλονίκης φαίνεται εύκολη, αλλά έχει ιδιαίτερες δυσκολίες που επηρεάζουν σημαντικό αριθμό αθλητών.

Στην απόσταση των 10χλμ ο Χατζησάββας τίμησε εκ νέου το Σωματείο μας (μετά και την συμμετοχή του στην Αθήνα πριν λίγες μέρες), και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να το εκπροσωπεί σε διάφορους αγώνες που λαμβάνουν χώρα στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας στη Βόρειο Ελλάδα.

Επόμενος αγώνας:
Την επόμενη Κυριακή (Κυριακή του Πάσχα) 08 Απριλίου το τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ θα λάβει μέρος σε έναν από τους σημαντικότερους Μαραθωνίους στην Ευρώπη, το 42ο Διεθνή Μαραθώνιο Παρισιού με δύο δρομείς, τον Μάρκο Χριστοδουλίδη Μάρκο και τον Νέαρχο Λαμπρινό.

Τρέξε και εσύ με τη γαλαζοκίτρινη
Το Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό μη ανταγωνιστικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22-210333 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-16:00).

Θερμές ευχαριστίες στα συμπληρώματα διατροφής Pro-Αction, στην ιστοσελίδα www.sports-supporter.com και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχουν στο Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook