Στήνει τείχος στο μπλόκ με Αντωνιάδη!

24/08/2021

Το πετοσφαιρικό τμήμα του σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή κεντρικού Χρίστου Αντωνιάδη.

Ο ύψους 1.97 κεντρικός ανδρώθηκε στην Ολυμπιάδα Νεάπολης , ενώ αγωνίστηκε ξανά στην ομάδα μας την περίοδο 2006-07. Πέρασε επίσης απο τον Αχιλλέα Καϊμακλίου και απο την ΕΝΠ πριν πάει στην Ομόνοια το 2010-15. Τις περιοδούς 2015-16 και 2016-17 αγωνίστικε στην ΑΕΚ Καραβά και επέστρεψε στην Ομόνοια, στην οποία αγωνιζόταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια και με την οποία πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα και τρία κύπελλα.

Καλωσορίζουμε τον Χριστό στη μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε τίτλο και με τη γαλαζοκιτρινη φανέλα.

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος κ. Ζήνων Σεβέρης ανέφερε: «Εδώ και τρία χρόνια υπήρχε αυτό το ενδιαφέρον για τον Χρίστο και φέτος τελικά ξανασμίγουν οι δρόμοι μας. Πιστεύουμε πως ο καλός Αντωνιάδης μπορεί να αποτελέσει μια πολύ σοβάρη μονάδα στον φετινό ΑΠΟΕΛ διότι διαθέτει και τα προσόντα και την εμπειρία για να το πράξει».

Με τη σειρά του ο Χρίστος Αντωνιάδης δήλωσε: «Ευχαριστώ τον ΑΠΟΕΛ για την ευκαιρία που μου δίνει και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα στους στόχους της. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, αλλά οι πράξεις εντός του γηπέδου, διότι ο καθρέφτης όλων μας είναι το γήπεδο».

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook