Στην Ελλάδα για σπουδές και βόλεϊ

17/05/2021

Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την αποχώρηση τριών πετοσφαιριστών του λόγω σπουδών στην Ελλάδα. Οι τρεις πετοσφαιριστές θα συνεχίσουν την καριέρα τους στα τοπικά πρωταθλήματα.

Πρόκειται για τον 19χρονο ακραίο Κανάρη Μιχαήλ, ο οποίος θα συνεχίσει σε ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπως και ο 19χρονος ακραίος Κυριάκος Χριστοφορίδης.

Ο τρίτος είναι ο διεθνής διαγώνιος Στέφανος Χαριδήμου, ο οποίος εδώ και μερικά χρόνια αγωνίζεται στην Ελλάδα, με παρουσία και στην Α1. Πέρυσι θα αγωνιζόταν με την ομάδα του Αριστοτέλη Σκύδρας, που συμμετέχει στην preleague, ωστόσο, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος αγωνίστηκε τελικά με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ανάκαμψη της ομάδας μετά τον Δεκέμβρη.

Για τους Χριστοφορίδη και Χαριδήμου, ευχαριστούμε τον Εθνικό Λατσιών-στο δυναμικό του οποίου ανήκουν- για την παραχώρησή τους την περσινή σαιζόν, όπως ευχαριστούμε επίσης τον Φοίνικα Πύλας-στο δυναμικό του οποίου ανήκει- για την παραχώρηση του Κανάρη Μιχαήλ.

Ευχαριστούμε τους τρεις πετοσφαιριστές για την προσφορά τους στην ομάδα μας, τους ευχόμαστε καλές σπουδές και να επιστρέψουν στην Κύπρο με πολλές και σημαντικές εμπειρίες από τα γήπεδα της Ελλάδας.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook