Πήρε τον βοηθό προπονητή των τίτλων

14/06/2021

Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την ενίσχυση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας με την απόκτηση του Μιχάλη Ζαχαρία στη θέση του βοηθού προπονητή.

Ο Μιχάλης Ζαχαρία, ως πετοσφαιριστής, αγωνίστηκε με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας και της ΑΕΚ Καραβά. Στη συνέχεια, ανέλαβε καθήκοντα βοηθού προπονητή στην Ανόρθωση, με την οποία κατέκτησε το νταμπλ την περίοδο 2013-14. Την σαιζόν 2018-19 ανέλαβε βοηθός προπονητής στην Ομόνοια, μέχρι τον Δεκέμβριο της περασμένης χρονιάς, πανηγυρίζοντας το νταμπλ το 2018-19 και ένα σούπερ καπ.

Καλωσορίζουμε τον Μιχάλη Ζαχαρία στην μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει τίτλους και με την ομάδα μας.

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος Ζήνωνα Σεβέρης ανέφερε: «Τον Μιχάλη τον γνωρίζω σε προσωπικό επίπεδο εδώ και πάρα πολλά χρόνια και μας συνδέει φιλία, αλλά και όμοιο σκεπτικό για πολλά θέματα στην πετόσφαιρα. Θεωρώ πως η έλευσή του θα βοηθήσει πολύ την ομάδα σε πολλούς τομείς της καθημερινής προπόνησης, όπως πιστεύω επίσης ότι θα αποτελέσει ένα πολύ καλό δίδυμο με τον νέο μας προπονητή».

Από την πλευρά του ο κ. Ζαχαρία ανέφερε: « Κατ’ αρχή θέλω να εκφράσω την χαρά μου, που θα είμαι μέλος της οικογένειας του ΑΠΟΕΛ. Με τον Ζήνωνα μας συνδέουν πολλά εδώ και χρόνια, και με το πλάνο που μου παρουσίασε δεν το σκέφτηκα καθόλου και αποδέχθηκα αμέσως. Θέλω να ευχηθώ σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά και να φέρουμε τον ΑΠΟΕΛ εκεί που του προστάζει η ιστορία του ως Σωματείο, αλλά κυρίως σαν πετόσφαιρα, που είναι στη κορυφή. Ευχαριστώ τον ΑΠΟΕΛ και ειδικά τον Ζήνωνα για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου».

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook