Το μενού των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων

21/01/2021

Αγώνες μέγιστης βαθμολογικής σημασίας για τις ομάδες καλαθόσφαιρας και πετόσφαιρας του ΑΠΟΕΛ, αλλά και το παιχνίδι της ομάδας χειροσφαίρισης του Σωματείου μας απέναντι στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, περιλαμβάνει το μενού των υποχρεώσεων των ομάδων μας κατά το προσεχές τριήμερο.

Ως φαβορί…
Το απόγευμα της Κυριακής(17:00-ενδέχεται μετάθεσή του στις 18:00), ο καλαθοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ στο εξ αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League. Με ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα από την τεράστια νίκη επί του Απόλλωνα, αδιαπραγμάτευτος στόχος της ομάδας μας είναι η κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα, που θα της δώσει τη δυνατότητα να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος ευρισκόμενη στη μικρότερη δυνατή απόσταση από την τέταρτη θέση. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ασφαλώς το μεγάλο φαβορί απέναντι στην τελευταία και χωρίς νίκη ομάδα της βαθμολογίας, ωστόσο άπαντες αντιλαμβάνονται πως δεν υπάρχει κανένα περιθώριο εφησυχασμού και υποτίμησης του αντίπαλου.

Ως αουτσάιντερ…
Το βράδυ της Παρασκευής(20:00), ο πετοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ αναμετράται με την πρωτοπόρο και αήττητη Ομόνοια στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία». Η ομάδα μας είναι μεν το αουτσάιντερ, όμως έχοντας ως οδηγό την εμφάνιση που πραγματοποίησε στον αγώνα του πρώτου γύρου, φιλοδοξεί με ανάλογη ή και ακόμη καλύτερη παρουσία, να επιδιώξει και να αποκομίσει και σε αυτό το παιχνίδι βαθμολογικό κέρδος. Υπενθυμίζεται πως στον πρώτο γύρο, η ομάδα μας οδήγησε τον αγώνα στο τάι-μπρέικ, χάνοντας  τελικά με 2-3.

Χωρίς άγχος…
Ο χειροσφαιρικός ΑΠΟΕΛ, δίνει συνέχεια στις υποχρεώσεις του στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος(σ.σ. προηγήθηκε ο αγώνας με την Ανόρθωση), αντιμετωπίζοντας το απόγευμα της Κυριακής(14:00), το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο. Η ομάδα μας, έχοντας εκπληρώσει το στόχο της στο φετινό πρωτάθλημα, που ήταν η είσοδος στην τετράδα και η αποφυγή του υποβιβασμού, θα παλέψει και σε αυτό το παιχνίδι-όπως και σε αυτά που θα ακολουθήσουν- για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook