Μένει στην ομάδα του ο Παναγίδης!

29/06/2021

Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον 29χρονο πασαδόρο Αλέξανδρο Παναγίδη.

Ο Αλέξανδρος έκανε  τα πρώτα του βήματα από τις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ και ακολούθως συνέχισε στην εφηβική ομάδα της Ομόνοιας. Το 2010 αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Δερύνειας και ανακυρήχθηκε καλύτερος έφηβος, ενώ κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου. Το 2012-13 όταν ο ΑΠΟΕΛ επαναλειτούργησε το πετοσφαιρικό τμήμα επέστρεψε και βοήθησε την ομάδα να επιστρέψει ως πρωταθλήτρια στην Α' κατηγορία. Έπειτα έφυγε για σπουδές στην Αγγλία και έπαιζε στα πανεπιστημιακά πρωταθλήματα. Tη σαιζόν 2017-18 αγωνίστηκε με το Πανεπιστήμιο Κύπρου στη Β´ κατηγορία, μέχρι που επέστρεψε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2018.

Ευχόμαστε στον Αλέξανδρο επιτυχίες στην αγαπήμενη του ομάδα!

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος Ζήνωνας Σεβέρης, δήλωσε: «Με τον Αλέξανδρο μας συνδέουν χρόνια φιλίας, αφού ήμασταν συμπαίκτες στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ όπως και τη σεζόν 2012-13 στην αντρική ομάδα. Ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να με βοηθήσουν όταν ανέλαβα την επαναλειτουργία του τμήματος το 2012, όπου ουσιαστικά επαναφέραμε τον ΑΠΟΕΛ στη μεγάλη κατηγορία. Ο Αλέξανδρος είναι πιστός στην ομάδα μας και πάντοτε πρόθυμος να βοηθήσει».

Με τη σειρά του ο Αλέξανδρος Παναγίδης, ανέφερε: « Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι τον πάνω απ´ όλα φίλο, κύριο Ζήνωνα Σεβέρη για την πολυ καλή συνεργασία και στήριξη στους παίκτες τα τελευταία χρόνια. Φέτος θέλουμε να συνεχίσουμε απ' εκεί που αφήσαμε την ομάδα στο δεύτερο μίσο του περσινού πρωταθλήματος. Με ακόμη πιο σκληρή δουλειά οφείλουμε να επαναφέρουμε τον ΑΠΟΕΛ εκεί που πρέπει, στη ζώνη των πλεί οφ και διεκδίκησης του πρωταθλήματος αλλά και του κυπέλλου».

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook