Μένει και γράφει ιστορία ο Παντελή!

09/08/2021

Το πετοσφαιρικό τμήμα του σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση την συνεργασίας του με τον 37χρόνο λίμπερο και αρχηγό της ομάδας Παντελή Παντελή.

Ο Παντελή ανδρώθηκε στις ακαδημίες του Φοίνικα Πύλας, ενώ για πολλά χρόνια αγωνιζόταν στη ΓΕΗ Ηρακλείου. Μεταπήδησε στον ΑΠΟΕΛ το 2012 όταν επαναλειτούργησε το τμήμα πετόσφαιρας και βοήθησε (ως ακραίος τότε) την ομάδα να επιστρέψει στην Α' κατηγόρια. Εδώ και μια ενιαετία (με μόνη εξαίρεση την σεζόν 2014-15, όπου αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Δερύνειας) αποτέλει μόνιμο στέλεχος του ρόστερ και τα τελευταία τρία χρόνια αρχηγός της ομάδας μας. Πλέον συγκαταλέγεται ανάμεσα στους έλαχιστους πετοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας για μια δεκαετία!

Ευχόμαστε στον Παντελή κάθε επιτυχία με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα και να σηκώσει ένα πολυπόθητο τίτλο!

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος κ. Ζήνωνας Σεβέρης δήλωσε: «Ο Παντελής είναι ο μοναδικός παίκτης που συνεχίζει σχεδόν ανελλιπώς από το 2012. Τον εκτιμώ ιδιαιτέρα διότι ήταν από τους παίκτες που έσπευσαν να με βοηθήσουν το 2012 όταν ανέλαβα την επαναλειτουργία του τμήματος  και είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν στην ομάδα παίκτες που έχουν ζήσει την ομάδα σε πολλές και διαφορές στιγμές και καταστάσεις. Θέλω να κάνω ειδική αναφόρα και στο γεγονός πως ο Παντελής ουδέποτε μπήκε στη διαδικασία διαπραγμάτευσης των συμβολαίων ούτε ζήτησε το ότιδηποτε. Είναι απο τους ελάχιστους αθλητές που αγωνίζονται επειδή αγαπούν την ομάδα και το άθλημα, βάζωντας το οικονομικό σε δεύτερη μοίρα. Κυρίως φέτος όπου δέχτηκε πολλές πιέσεις από αλλού με καλύτερους όρους άλλα απέδειξε ξάνα ότι είναι αυτός που είναι».

Με τη σειρά του ο Παντελή υπογράμμισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω για ακόμα μία σεζόν στην ομάδα. Όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στην ομάδα και η συνεργασία με τις διοικήσεις και με το κ. Σεβέρη,  κάνουν την απόφαση παραμονής μονόδρομο. Εξ όσον γνωρίζω από τις κινήσεις που έχουν γίνει η ομάδα θα είναι ενισχυμένη φέτος. Αυτό θα μας δώσει νέα δυναμική στο νέο πρωτάθλημα που αναμένεται πολύ αμφίρροπο. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Μας λείπει πάρα πολύ ένας τίτλος και ίσως φέτος να είναι η χρονιά μας. Επίσης εύχομαι να μπορέσει να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Είναι πολύ άσχημο να αγωνίζεσαι με άδειες κερκίδες. Μας λείπει πολύ ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ. Όταν βρίσκονται στο γήπεδο δίνουν την επιπλέον ώθηση».

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook