Μένει και έχει ρόλο ο Κυπριανού!

12/08/2021

Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 25χρονο κεντρικό Νεόφυτο Κυπριανού.

Ο Κυπριανού αποτελεί μέλος της ομάδας μας τα τελευταία πέντε χρόνια, με εξαίρεση την περίοδο 2018-19, όπου αγωνίστηκε στον Εθνικοό Λατσιών. Την περσινή χρονιά κέρδισε με το σπαθί του θέση βασικού και φέτος θέλει να κτίσει πάνω σε αυτό προκειμένου να ανέβει αγωνιστικά ακόμη περισσότερο.

Ευχομάστε στο Νεόφυτο κάθε επιτυχία και πολλές συμμετοχές στη βασική εξάδα!

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος κ. Ζήνωνας Σεβέρης δήλωσε: «Ο Νεόφυτος αποτελεί πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση. Παρότι ξεκίνησε το βόλεϊ σε μεγάλη ηλικία, με πολύ σκληρή δουλειά κάθε χρόνο, μας εντυπωσιάζει. Κέρδισε το στοίχημα να βρίσκεται στην βασική εξάδα. Ευχόμαστε και φέτος να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμο και να προσφέρει ακόμη περισσότερα στην ομάδα»

Με τη σείρα του ο Κυπριανού ανέφερε: «Ευχαριστώ τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Είναι τεράστιο το αίσθημα ευθύνης να αγωνίζεσαι με το σήμα του ΑΠΟΕΛ και με γνώμονα αυτό, θα δούλεψω ακόμη πιο σκληρά, ούτως ώστε όποτε κληθώ να βοηθήσω την ομάδα να το πράξω για να υλοποιήσουμε τους φετινούς μας στόχους που είναι να παραμείνουμε πρωταγωνιστές».

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook