Μεγάλο ντέρμπι στο Λευκόθεο

Ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει το απόγευμα τον Κεραυνό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Ανδρών. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο και θα αρχίσει στις 17.00.

Η ομάδα μας στοχεύει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες και ταυτόχρονα να διευρύνει το αήττητο εντός έδρας σερί σε πέντε αγώνες. Η τεχνική ηγεσία και οι καλαθοσφαιριστές στηρίζουν πολλά στην παρουσία του κόσμου και τον αναμένουν στο απογευματινό παιχνίδι.

Ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα της βαθμολογίας είναι υψηλός, αλλά το συγκρότημα του Δημήτρη Κουστένη είναι μαθημένο στα δύσκολα και συνήθως ανταποκρίνεται πάρα πολύ καλά.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα και όλοι οι καλαθοσφαιριστές είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ο Μπράντον Μόμπλεϊ επέστρεψε από τις ΗΠΑ και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.

Η γενική είσοδος είναι στα 5 ευρώ, ενώ τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν.

Η ταυτοποίηση θα ισχύσει και σήμερα και παρακαλούνται οι φίλαθλοι που θα παρευρεθούν στο Λευκόθεο να προσκομίσουν την πολιτική τους ταυτότητα στο ταμείο και στην είσοδο του σταδίου.

Scroll to Top