Με πίστη για το πρώτο βήμα…

23/03/2021

Με αισιοδοξία και απόλυτη πίστη στις δυνάμεις του μπαίνει στη σειρά της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος ο καλαθοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα μας θα διασταυρώσει στα play offs τα ξίφη της με τον Κεραυνό, τον οποίο θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας και με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται σήμερα το βράδυ στον Στρόβολο.

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να κάνει τουλάχιστον ένα μπρέικ για να αυξήσει τις πιθανότητές του για πρόκριση στους τελικούς, κάτι το οποίο θα επιδιώξει να πετύχει από απόψε, προκειμένου να φέρει τη σειρά των αγώνων στα μέτρα του και να γείρει την πλάστιγγα υπέρ του. Υπενθυμίζεται πως το εισιτήριο για τους τελικούς θα εξασφαλίσει η ομάδα που θα συμπληρώσει τρεις νίκες.

Το έργο της ομάδας μας απέναντι στον πρωτοπόρο-τόσο κατά την πρώτη όσο και τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος- Κεραυνό, ασφαλώς και είναι δύσκολο. Ωστόσο, άπαντες στον ΑΠΟΕΛ είναι πεπεισμένοι πως οι καλαθοσφαιριστές μας, υπό την καθοδήγηση του Μάριου Αργυρού και του βοηθού του Χάντι Ελ Χατζ, μπορούν να πανηγυρίσουν το βράδυ τη δεύτερη νίκη τους σε βάρος της ομάδας του Στροβόλου σε διάστημα μόλις λίγων ημερών.

Θυμίζουμε πως την περασμένη Τετάρτη, σε παιχνίδι-θρίλερ που κρίθηκε στο τελευταίο καλάθι, ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε του Κεραυνού στο Λευκόθεο με 82-81 και εξασφάλισε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση.

Η προετοιμασίας της ομάδας μας ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα και άπαντες δηλώνουν πανέτοιμοι για την αποψινή αναμέτρηση στο «Κώστας Παπαέλληνας», που θα αρχίσει στις 20:00 και θα μεταδίδεται ζωντανά από την Cytavision.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook