Με νίκη άρχισε το 2017 ο πετοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ

Με νίκη άρχισε το 2017 ο ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα Πετόσφαιρας. Η ομάδα μας κέρδισε την ΑΕ Καραβά 3-1 σετ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής και την προσπέρασε στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο ΑΠΟΕΛ κυνηγούσε το σκορ μέχρι τα μέσα του πρώτου σετ, αλλά με υπομονή και επιμονή έφερε τα κάτω πάνω. Η ομάδα μας προηγήθηκε 15-14 και στη συνέχεια διαχειρίστηκε πολύ σωστά το προβάδισμα, το οποίο διεύρυνε στο τέλος (25-21).

Στο δεύτερο σετ οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Οι πετοσφαιριστές του Γιούρι Φιλίποφ προηγήθηκαν και κρατούσαν το προβάδισμα μέχρι τα μέσα του σετ, ωστόσο ο αντίπαλος κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα και να ισοφαρίσει σε 1-1 (25-20).

Στο τρίτο σετ οι δυο ομάδες τα έδωσαν όλα προκειμένου να αποκτήσουν το σημαντικό προβάδισμα. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ντέρμπι και πήγαινε πόντο πόντο στο μεγαλύτερο μέρος του, εντούτοις οι γαλαζοκιτρίνοι παρουσιάστηκαν πιο ψύχραιμοι στα σημαντικά σημεία και το κατέκτησαν με 25-23.

Στο τέταρτο σετ η ομάδα μας μπήκε στο παρκέ με τη ψυχολογία στα ύψη και δεν επέτρεψε να αμφισβητηθεί η ανωτερότητα της σε κανένα σημείο. Απέκτησε από νωρίς το προβάδισμα, το ανέβασε σε απόσταση ασφαλείας και τελικά κατέκτησε εύκολα το σετ με 25-15 και πανηγύρισε τη νίκη με 3-1.

Σετ: 25-21, 20-25, 25-23, 25-15

Γ. ΦΙΛΙΠΟΦ: Γοδόι, Βέερντι, Γεωργίου, Κολάς, Χάσικος, Στρεμπάκοφ – Λίμπερο: Παντελή. – Αλλαγές: Χατζηπαύλου, Αβερκίου.

Scroll to Top