Κι ´ άλλη ταλεντάρα στον ΑΠΟΕΛ!

09/07/2020

Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του 18χρονου διεθνή ακραίου Κανάρη Μιχαήλ.

Ο Κανάρης προέρχεται απο τις ακαδημίες του Φοίνικα Πύλας και αποτελούσε την τελευταία τριετία βασικό όπλο της αντρικής ομάδας. Μάλιστα ήταν ανάμεσα στους βασικούς πρωταγωνιστές της εθνικής εφήβων η οποία τον περάσμενο Ιανουάριο πέτυχε την ιστορική πρόκριση, ως πρώτη και αήττητη στην επόμενη φαση του Ευρωπαικού.

Επιπρόσθετα συμμετέχει τώρα στις προπονήσεις της Εθνικής αντρών αφού θεωρείται ως ένα απο τα ανερχόμενα ταλέντα του Κυπριακού βόλεϊ.

Καλωσορίζουμε τον Κανάρη Μιχαήλ στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε μόνο επιτυχίες!

Ο πρόεδρος της επιτροπής πετόσφαιρας και αντιπροέδρος του Σωματείου κ. Ζήνωνας Σεβέρης, δήλωσε: «Όπως έχω αναφέρει η φετινή ομάδα θα κτιστεί για να έχει και αύριο. Επι τούτου  η απόκτηση του Κανάρη έχει ως σκοπό τη στελέχωση και της βασικής εξάδας με παίκτες νεαρούς που να διψούν για διάκριση για να έχει και η ομάδα παρόν και μέλλον. Ο Κανάρης αποτελεί ένα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουμε αυτή τη στιγμή στο αντρικό βόλεϊ και είναι ευτύχημα που θα τον έχουμε μαζί μας. Θα έχουμε μεγάλο νεανικό ρόστερ και αναμένεται μεγάλος και υγιής ανταγωνισμός στις προπονήσεις για το ποιοί θα πέρνουν φανέλα βασικού τις Παρασκευές».

Με τη σειρά του ο Κανάρης Μιχαήλ, σημείωσε «Ευχαριστώ τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για την ευκαιρία που μου δίνει να αγωνιστώ στην Α' κατηγορία παίρνωντας έτσι περισσότερη εμπειρία. Θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό στις προπονήσεις και στους αγώνες με απώτερο σκοπό την επιτυχία της ομάδας . Ευχαριστώ και τη διοίκηση του Φοίνικα Πύλας για την παραχώρηση της υποσχετικής μου μεταγραφής».

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook