Η Λευκωσία στα γαλαζοκίτρινα

26/02/2019

Στα χρώματα του ΑΠΟΕΛ ντύθηκε η Λευκωσία. 34 γαλαζοκίτρινοι δρομείς έτρεξαν στον 1ο Μαραθώνιο της πόλης μας την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου. Εντυπωσιακοί οι Στέλιος Τσιάρτας και Χρυσόστομος Ηλιάδης που τερμάτισαν στη 2η και 3η θέση, στα 10 και 5 χιλιόμετρα αντίστοιχα. Εξαιρετική παρουσία είχε και η Λύγια Δημάδη που κατέλαβε την 4η θέση στις γυναίκες στην απόσταση των 10 χιλιομέτρων.

Αρκετοί από τους αθλητές μας έτρεξαν προπονητικά στον αγώνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τους μεγάλους αγώνες της Άνοιξης σε Κύπρο και εξωτερικό.

Μαραθώνιος «Samsung Tel Aviv Marathon»

O Μάρκος Χριστοδουλίδης εκπροσώπησε επιτυχώς τον ΑΠΟΕΛ στο Μαραθώνιο του Ισραήλ «Samsung Tel Aviv Marathon». Ο σημερινός ήταν ο 11ος Μαραθώνιος για τον δρομέα του ΑΠΟΕΛ

Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22-210333 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 16:00).

Θερμές ευχαριστίες στα συμπληρώματα διατροφής Pro-Αction, στην ιστοσελίδα www.sports-supporter.com και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχουν στο Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ. Βρείτε μας στο Facebook στη σελίδα «APOEL runners – ΑΠΟΕΛ τμήμα δρομέων» και στο Instagram «apoel_runners».

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook