Για την πρόκριση με ασπίδα το 3-2

12/02/2021

Με ασπίδα τη νίκη του πρώτου αγώνα, 3-2, ο ΑΠΟΕΛ ταξιδεύει σήμερα στη Λεμεσό και στην προσωρινή έδρα της Ανόρθωσης (σ.σ. Θεμιστόκλειο), για τον επαναληπτικό του προκριματικού του κυπέλλου.

Στο πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη την περασμένη Δευτέρα στο Λευκόθεο, η ομάδα μας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και θα μπορούσε να είχε κερδίσει και με 3-1, αφού προηγείτο 2-1 και 15-11, εξασφαλίζοντας σε μια τέτοια περίπτωση ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα πρόκρισης.

Η αποψινή προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ για πλασάρισμα στους οκτώ του κυπέλλου σαφώς και εμπεριέχει ψηλό βαθμό δυσκολίας, καθώς αφενός θα επιχειρηθεί σε μια έδρα από την οποία μόνο εύκολα δεν φεύγει κανείς νικητής και αφετέρου το 3-2 αποτελεί ένα εύθραυστο σκορ. Ουσιαστικά, για να προκριθεί η ομάδα μας θα πρέπει, είτε να νικήσει ξανά με οποιοδήποτε σκορ είτε να κερδίσει δύο σετ και να οδηγήσει την αναμέτρηση στο χρυσό σετ.

Παρά τις αναμενόμενες δυσκολίες που θα συναντήσουν, οι πετοσφαιριστές μας καλούνται να κτίσουν στο 3-2 του πρώτου αγώνα, το οποίο παρά τη στενότητά του δεν παύει από το να αποτελεί νίκη, παίρνοντας στο τέλος της βραδιάς το αποτέλεσμα εκείνο που θα τους επιτρέψει να επιστρέψουν στη Λευκωσία με την πρόκριση στις αποσκευές τους.   

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι την σαιζόν 2018-19, ο ΑΠΟΕΛ είχε αποκλείσει την Ανόρθωση για τα προημιτελικά του κυπέλλου με δύο νίκες, 3-0 και 3-1. Μια επιτυχία, την οποία η ομάδα μας ευελπιστούμε και ευχόμαστε να επαναλάβει και απόψε.

*Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00 και θα μεταδίδεται ζωντανά από το Anorthosis Volley Youtube ch.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook