Εβδομάδα τελικών και σημαντικών αναμετρήσεων (23/4 - 29/4)

25/04/2018

Εβδομάδα τελικών και σημαντικών αγωνιστικών υποχρεώσεων είναι η τρέχουσα για τα αρκετά από τα τμήματα του ΑΠΟΕΛ. Το πρόγραμμα της βδομάδας πλούσιο με το μενού να αρχίζει την Τετάρτη με τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ. Η ποδοσφαιρική μας ομάδα την υποδέχεται στις 18:00 στο ΓΣΠ και θα πρέπει να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα για να προκριθεί αυτή στον μεγάλο τελικό. 

Την Πέμπτη παίρνει την σκυτάλη η ομάδα φούτσαλ η οποία πάει στο Ελευθερία για να αντιμετωπίσει στον 2ο αγώνα της τελικής φάσης την Ομόνοια / Αραράτ. Μόνο νίκη στο μυαλό όλων για να κάνουν το 2-0 και να κάνουν αποφασιστικό βήμα κατάκτησης του πρωταθλήματος. 

Την Παρασκευή θα έχουμε τον πρώτο μεγάλο τελικό. Η πετοσφαιρική μας ομάδα προκρίθηκε μετά από 15 χρόνια στον τελικό του Κυπέλλου και την Παρασκευή κόντρα στην Ομόνοια θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις κατακτήσεις του θεσμού μετά από 33 χρόνια. 

Το αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν τα τμήμα Δρομέων και Ποδηλασίας ενώ την Κυριακή το πρόγραμμα ανοίγει με αγώνα των δρομέων ενώ ακολουθεί ο μεγάλος τελικός κυπέλλου στην υδατοσφαίριση με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει το Ν.Ο. Πάφου. 

Τέλος το απόγευμα οι δρόμοι οδηγούν στο ΓΣΠ εκεί που η ποδοσφαιρική μας ομάδα υποδέχεται τον Απόλλωνα στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής που θα κρίνει πολλά στην μάχη του τίτλου. 

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook