Επικίνδυνη έξοδος σε μια δύσκολη έδρα

19/02/2021

Αντιμέτωπο με τη σκληροτράχηλη και πάντα απαιτητική Ολυμπιάδα Φρενάρους βρίσκει τον πετοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ η έναρξη της φάσης των play-out του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ ανδρών Α’ κατηγορίας.

Η ομάδα μας, η οποία ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο με τρία συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα, εκστρατεύει απόψε στο Φρέναρος με απώτερο στόχο την τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, η οποία αξίζει να σημειωθεί πως αν έλθει, θα είναι η πέμπτη στους τελευταίους έξι αγώνες(σ.σ. περιλαμβανομένων των δύο αναμετρήσεων με την Ανόρθωση για το κύπελλο).

Επιδίωξη του ΑΠΟΕΛ είναι η εξασφάλιση της πρωτιάς στον δεύτερο όμιλο, με το αποψινό παιχνίδι να αποτελεί την αρχή της προσπάθειας αυτής και την ομάδα μας να θέλει να αξιοποιήσει το θετικό μομέντουμ στο οποίο βρίσκεται, ώστε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και στην ανοδική της πορεία.

Έχοντας μέχρι στιγμής 15 βαθμούς στο ενεργητικό του, ο ΑΠΟΕΛ θέλει να προσπεράσει στη βαθμολογία τη Νέα Σαλαμίνα, η οποία έχει 16 βαθμούς και αναμετράται το βράδυ στη Λεμεσό με την ΑΕΚ Καραβά(σ.σ. που έχει έξι βαθμούς), ενώ ταυτόχρονα να ανοίξει ακόμη περισσότερο την ψαλίδα των έξι βαθμών που σήμερα τον χωρίζουν από την-με εννέα βαθμούς-Ολυμπιάδα.   

Η αποψινή αναμέτρηση πάντως, που θα αρχίσει στις 20:00, κάθε άλλο παρά ως εύκολη υπόθεση μοιάζει για την ομάδα μας, αφού οι Φρεναρίτες, κυρίως στην έδρα τους, απέδειξαν και κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς πως είναι ικανοί για κάθε αποτέλεσμα. Ειδικά η ομάδα μας, παραδοσιακά δυσκολεύεται και αφήνει βαθμούς στο Φρέναρος, γι’ αυτό και θα πρέπει απόψε να εμφανιστεί σοβαρή και με το καλό αγωνιστικό της κοστούμι, ώστε να αποφύγει τις όποιες παγίδες.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook