Εκπροσώπησαν και τίμησαν τον ΑΠΟΕΛ στη Νέα Υόρκη

06/11/2017

Στον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης που έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή 05 Νοεμβρίου, συνεχίστηκε η δράση του Τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ.

Το Σωματείο μας εκπροσωπήθηκε για 2η συναπτή χρονιά στο φημισμένο Μαραθώνιο, με τους δρομείς Λίνο Μαραγκό και Miroslav Horsky να κάνουν το υπερατλαντικό ταξίδι και να τιμούν τα γαλαζοκίτρινα.

Οι αθλητές μας παρά την -κατά διαστήματα- βροχή, πραγματοποίησαν πολύ καλό αγώνα και αντλούσαν διαρκώς δύναμη από την παρουσία εκατομμυρίων θεατών που κατέκλυσαν τη διαδρομή. Διένυσαν την απόσταση των 42.2χλμ. και τερμάτισαν περήφανοι με το έμβλημα του ΑΠΟΕΛ στο στήθος. 

Ήταν μια στιγμή συγκίνησης, περηφάνιας και προσωπικής δικαίωσης για τους δρομείς μας. Δεν ήταν ο πρώτος τους Mαραθώνιος, αλλά αδιαμφισβήτητα ήταν ο πιο σημαντικός για τους αθλητές μας, αφού θεωρείται ιδιαίτερη τιμή ο τερματισμός στο Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης.

Η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ συγχαίρει τους Λεωνίδα Μαραγκό και Miroslav Horsky και τους εύχεται καλή επιστροφή.

Ο Μαραθώνιος της Νέας Υόρκης είναι ο μεγαλύτερος σε συμμετοχές και θεωρείται από τους πιο σημαντικούς, καθώς είναι ανάμεσα στους 6 μεγαλύτερους του κόσμου (major six marathons).

Φέτος 55 χιλιάδες δρομείς από όλο τον κόσμο στάθηκαν στη γνωστή αφετηρία Verrazano Bridge και διέσχισαν τις 5 συνοικίες της Νέας Υόρκης (Staten Island, Brooklyn, Queens, TheBronx και Manhattan) για να τερματίσουν στο φημισμένο Central Park.

Επόμενοι αγώνες:

Την ερχόμενη Κυριακή το πρωί το Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ θα λάβει μέρος με 20μελή αποστολή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών. Είναι η 5η διαδοχική παρουσία του ΑΠΟΕΛ στην κλασσική διαδρομή του Μαραθωνίου Αθηνών. Αθλητές του ΑΠΟΕΛ θα λάβουν μέρος στις αποστάσεις του Μαραθωνίου δρόμου και των 10χλμ.

Τρέξε και εσύ με τη γαλαζοκίτρινηΤο Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό μη ανταγωνιστικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22-210333 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-16:00).

Θερμές ευχαριστίες στα συμπληρώματα διατροφής Pro-Αction, στην ιστοσελίδα www.sports-supporter.com και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχουν στο Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook