Άνιση μάχη, φυσιολογικό αποτέλεσμα

16/01/2021

Το εξαιρετικά δύσκολο έργο που είχε ενώπιον της η ομάδα χειροσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ στον αποψινό πρώτο για την ομάδα μας αγώνα της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ κατηγορίας ανδρών απέναντι στην πρωτοπόρο Ανόρθωση, επιβεβαίωσε η εξέλιξη και κατάληξη του παιχνιδιού.

Αγωνιζόμενη μάλιστα με πολλές και σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμών, και παρά την αξιοπρόσεκτη προσπάθεια που κατέβαλε, η ομάδα μας γνώρισε φυσιολογικά την ήττα με 39-17(σ.σ. σκορ ημιχρόνου 20-10).

Κατά τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, ο ΑΠΟΕΛ θα αναμετρηθεί σε διπλούς αγώνες, εκτός από την Ανόρθωση, με τον Παρνασσό Στρόβολου και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Έχοντας ήδη υλοποιήσει τον φετινό του στόχο, που δεν ήταν άλλος από την εξασφάλιση της παραμονής του στην κατηγορία μέσω του πλασαρίσματός του στην τετράδα κατά την πρώτη φάση της διοργάνωσης, ο ΑΠΟΕΛ θα παλέψει όπως και απόψε όλους τους αγώνες χωρίς κανένα άγχος, με πρώτιστη επιδίωξη την αξιοπρεπή παρουσία και την αποκόμιση εμπειριών, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως δεν θα προσπαθήσει και για βαθμολογικό όφελος.

Τα τέρματα για τον ΑΠΟΕΛ στην αποψινή αναμέτρηση με την Ανόρθωση πετύχαν οι: Σωτήρης Προύντζος(5), Χρίστος Γεωργίου(5), Κυριάκος Γεωργίου(3), Γιώργος Χατζηκαλλής(2), Στέφανος Στεφάνου(2), Μιχάλης Λύρας(1), Ματθαίος Νικολάου(1).

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook