Ο ΑΠΟΕΛ και η GREE κληρώνουν ένα κλιματιστικό

Ο ΑΠΟΕΛ σε συνεργασία με χορηγό εταιρία GREE έχουν ξεκινήσει διαγωνισμό στη σελίδα του Σωματείου στο Facebook, μέσα από τον οποίο ένας τυχερός θα κερδίσει ένα κλιματιστικό GREE. Η GREE στάθηκε αρωγός στις προσπάθειες όλων των αγωνιστικων τμημάτων του Σωματείου την περασμένη αγωνιστική περίοδο, στηρίζοντας σε μια δύσκολη εποχή την προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ να πρωταγωνιστεί σε όλα τα σπορ.

Διαγωνισμός... ρετρό

Συλληπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο Τάκη Σκαρπάρη

Η μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ εκφράζει τα ειλικρινά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αποθανόντος πρώην Προέδρου του Σωματείου Τάκη Σκαρπάρη.

Ο Τάκης Σκαρπάρης διετέλεσε πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ τη διετία 1968-69 και πανηγύρισε δυο κύπελλα. Ήταν ο 4ος χρονικά που ηγήθηκε στο Σωματείο μας.

Η κηδεία του Τάκη Σκαρπάρη θα γίνει σήμερα στις 15:00 στους Αγίους Ομολογητές.

Επιστολή στον Αρχηγό Αστυνομίας

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας έστειλε επιστολή στον Αρχηγό Αστυνομίας κ. Ζαχαρία Χρυσοστόμου προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του σημαντικού αγώνα Futsal Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ και η ασφάλεια των αθλητών και της αποστολής της ομάδας.

Η τελευταία επίσκεψη του ΑΠΟΕΛ στο «Κίτιον» και η επίθεση στην καλαθοσφαιρική ομάδα στον πρόσφατο αγώνα με την ΑΕΚ, υποχρέωσε τη διοίκηση να διασφαλίσει τα αυτονόητα.

Απεβίωσε ο Κυριάκος Νησιφόρου

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του Κυριάκου Νησιφόρου που απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 73 ετών.

Ο θανόντας ήταν διαχρονικό μέλος του ΑΠΟΕΛ (40 χρόνια), ενώ διετέλεσε αθλητής του Σωματείου και εκπρόσωπος στην Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας.

Δόξα και τιμή στο 1821 (αφιέρωμα/βίντεο)

Οι επαναστάσεις δεν γίνονται καθημερινά και χωρίς αμέτρητες θυσίες. Οι πρόγονοι μας όμως μας έχουν διδάξει πως γίνονται τέτοιοι αγώνες και οφείλουμε με κάθε τρόπο να τις τιμούμε και να τις δοξάζουμε.

ΑΠΟΕΛ και στην Βόρειο Ήπειρο

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από ένα Αθλητικό Σωματείο. Προσφέρει πολύ περισσότερα σε όλους τους τομείς και το αποδεικνύει εμπράκτως σε κάθε ευκαιρία.

Ένα από τα τελευταία παραδείγματα που επιβεβαιώνουν τα πιο πάνω είναι η αποστολή αθλητικού υλικού στους μαθητές του Ελληνικού Ενωμένου Λυκείου στο χωριό Λειβαδιά, στην Βόρειο Ήπειρο.

Στο γυμναστήριο με τους αθλητές του ΑΠΟΕΛ

Η κάμερα του APOEL TV ακολούθησε τους επαγγελματίες αθλητές του ΑΠΟΕΛ στο γυμναστήριο, βάζοντάς μας στα παρασκήνια της καθημερινότητας των ομάδων μπάσκετ, βόλεϊ και φούτσαλ. Για την εκγύμναση των αθλητών του, τόσο κατά την περίοδο της προετοιμασίας όσο και κατά την αγωνιστική σεζόν, ο ΑΠΟΕΛ επιλέγει τις εγκαταστάσεις του Eurogym, στον Άγιο Δομέτιο.

Καλό παράδεισο Τάτια Φιλιππίδου

Η μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια προς τον πρώην Πρόεδρο της Εταιρείας και Επίτιμο Πρόεδρο του Σωματείου Φοίβο Ερωτοκρίτου για τον αδόκητο θάνατο της μητέρας της συζύγου του, Τάτιας Φιλιππίδου.

Η μακαριστή Τάτια ήταν διαχρονικά υποστηρικτής της ομάδας μας με τεράστια προσφορά και προς την κυπριακή κοινωνία. 

Καλό παράδεισο και αιωνία της η μνήμη.

Pages

Scroll to Top