"43 χρόνια εισβολής και κατοχής, ο ΑΠΟΕΛ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ"

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας με αφορμή τη μαύρη επέτειο της βάρβαρης εισβολής του 1974 στην Κύπρο θα διοργανώσει πορεία με σύνθημα "43 χρόνια εισβολής και κατοχής, ο ΑΠΟΕΛ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ"

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 20 Ιουλίου στις 19:00 και διοργανώνεται από το Τμήμα Δρομέων του Σωματείου. Οι συμμετέχοντες θα καλύψουν μια διαδρομή 7,5 χιλιομέτρων, με σημείο εκκίνησης το οίκημα Σωματείου ΑΠΟΕΛ και τερματισμού στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

Η ομιλία του προέδρου Χριστόφορου Ποταμίτη στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 13 Ιουλίου 2017 η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου.

Η ομιλία του προέδρου Χριστόφορου Ποταμίτη

Αγαπητοί φίλοι μέλη του ένδοξου Σωματείου μας,

Σας καλωσορίζω στην Ετήσια Γενική Συνέλευση.

Με SUPERFOODS ενισχύεται ο ΑΠΟΕΛ

Την πολυεπίπεδη συνεργασία τους, η οποία ξεκίνησε από την αγωνιστική σεζόν 2016-17, αναπτύσσουν περαιτέρω ο ΑΠΟΕΛ και o Όμιλος C.A.PAPAELLINAS. Σε αυτό το πλαίσιο, οι προσπάθειες των ομάδων μπάσκετ (ανδρών & γυναικών), βόλεϊ, φούτσαλ, υδατοσφαίρισης και ακόμα 250 και πλέον αθλητών του ΑΠΟΕΛ θα ενισχύονται από μια ολοκληρωμένη σειρά από καινοτόμα φυσικά συμπληρώματα διατροφής SUPERFOODS, τα οποία εισάγονται και διανέμονται στην κυπριακή αγορά από τον Όμιλο C.A.PAPAELLINAS.

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ

Το Σωματείο ΑΠΟΕΛ καλεί όλα τα μέλη του στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 13 Ιουλίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 6.30 μ.μ. στο EUROPA HOTEL.

ΘΕΜΑΤΑ

1.    Επικύρωση των πρακτικών της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης.
2.    Λογοδοσία του Προέδρου του Δ.Σ. του Σωματείου για τα πεπραγμένα της περιόδου 2016/2017.

Ο ΑΠΟΕΛ και η GREE κληρώνουν ένα κλιματιστικό

Ο ΑΠΟΕΛ σε συνεργασία με χορηγό εταιρία GREE έχουν ξεκινήσει διαγωνισμό στη σελίδα του Σωματείου στο Facebook, μέσα από τον οποίο ένας τυχερός θα κερδίσει ένα κλιματιστικό GREE. Η GREE στάθηκε αρωγός στις προσπάθειες όλων των αγωνιστικων τμημάτων του Σωματείου την περασμένη αγωνιστική περίοδο, στηρίζοντας σε μια δύσκολη εποχή την προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ να πρωταγωνιστεί σε όλα τα σπορ.

Διαγωνισμός... ρετρό

Συλληπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο Τάκη Σκαρπάρη

Η μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ εκφράζει τα ειλικρινά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αποθανόντος πρώην Προέδρου του Σωματείου Τάκη Σκαρπάρη.

Ο Τάκης Σκαρπάρης διετέλεσε πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ τη διετία 1968-69 και πανηγύρισε δυο κύπελλα. Ήταν ο 4ος χρονικά που ηγήθηκε στο Σωματείο μας.

Η κηδεία του Τάκη Σκαρπάρη θα γίνει σήμερα στις 15:00 στους Αγίους Ομολογητές.

Επιστολή στον Αρχηγό Αστυνομίας

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας έστειλε επιστολή στον Αρχηγό Αστυνομίας κ. Ζαχαρία Χρυσοστόμου προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του σημαντικού αγώνα Futsal Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ και η ασφάλεια των αθλητών και της αποστολής της ομάδας.

Η τελευταία επίσκεψη του ΑΠΟΕΛ στο «Κίτιον» και η επίθεση στην καλαθοσφαιρική ομάδα στον πρόσφατο αγώνα με την ΑΕΚ, υποχρέωσε τη διοίκηση να διασφαλίσει τα αυτονόητα.

Απεβίωσε ο Κυριάκος Νησιφόρου

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του Κυριάκου Νησιφόρου που απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 73 ετών.

Ο θανόντας ήταν διαχρονικό μέλος του ΑΠΟΕΛ (40 χρόνια), ενώ διετέλεσε αθλητής του Σωματείου και εκπρόσωπος στην Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας.

Pages

Scroll to Top