Το ADIOS του Αυτοκράτορα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου"

Το πιο όμορφο ταξίδι ολοκληρώθηκε στο ναό της Μαδρίτης, στο μεγαλοπρεπέστατο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Ο Αυτοκράτορας αποκλείστηκε στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ από τη βασίλισσα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου -με 21 ευρωπαϊκά και παγκόσμια τρόπαια- και αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι την ονειρική ευρωπαϊκή πορεία του. Μια πορεία που έκανε τον ΑΠΟΕΛίστα τον πιο περήφανο φίλαθλο του κόσμου και που υποχρέωσε πολλούς διεθνείς αναλυτές, τα κορυφαία ΜΜΕ, προπονητές και ποδοσφαιριστές να υποκλιθούν στο μεγαλείο του Θρύλου.

Χρόνια πολλά "Μίστερ Γκολ" (αφιέρωμα/δηλώσεις)

Τα 51α γενέθλιά του γιόρταζε χθες ο Γιάννος Ιωάννου, ένας εκ των κορυφαίων αθλητών στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ και γενικότερα της Κύπρου.  

Ο τεράστιος αρχηγός γεννήθηκε το 1966 και αποτελεί δικαίως τον σύγχρονο Θρύλο του Θρύλου. Στους εορτασμούς για τα 90χρονα της τρισένδοξης ιστορίας του ΑΠΟΕΛ, ο «Μίστερ Γκολ» βραβεύτηκε ως ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την τιμημένη γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Χρονια πολλά "Δάσκαλε" (αφιέρωμα/βίντεο)

Τα 75α γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα ο Ανδρέας Στυλιανού, ένας ποδοσφαιριστής που συνέδεσε το όνομα του με την ένδοξη ιστορία του ΑΠΟΕΛ.

Ο «δάσκαλος» του κυπριακού ποδοσφαίρου βραβεύτηκε στο πλαίσιο των εορτασμών των 90χρονων του Σωματείου μας ως ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών που φόρεσαν και τίμησαν τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Θα πάθω συγκοπή με το ΑΠΟΕΛΛΙΝ - Ο ΘΡΥΛΟΣ στους 16!

06 Δεκεμβρίου 2011. Ημερομηνία ορόσημο για τον κυπριακό και ελληνικό αθλητισμό. Η χειμωνιάτικη εκείνη Τρίτη έμελε να αλλάξει για πάντα το ρου της ιστορίας του ΑΠΟΕΛ και να τον τοποθετήσει με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο στον Παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη. Τα μεγαλύτερα πρακτορεία ειδήσεων ασχολήθηκαν με τον ΑΠΟΕΛ και υποκλίθηκαν στο μεγαλείο του. Η μικρή Κύπρος ξαφνικά γιγαντώθηκε ελέω του καλύτερη πρεσβευτή της.

Scroll to Top