Η ΘΡΥΛΙΚΗ βραδιά!

Η 7η Μαρτίου δεν είναι μια οποιαδήποτε ημερομηνία σαν όλες τις υπόλοιπες. Είναι ημερομηνία σταθμός και περηφάνιας για την ιστορία του ΑΠΟΕΛ και του κυπριακού αθλητισμού. Είναι η ημέρα που όλη η Ευρώπη υποκλίθηκε σε ένα νέο ποδοσφαιρικό φαινόμενο. Τα μεγαλύτερα Μέσα Ενημέρωσης ανά το παγκόσμιο έπαιζαν σε επανάληψη το γαλαζοκίτρινο παραμύθι. Επιστρατεύτηκαν αναλυτές για να εξηγήσουν το φαινόμενο και το μόνο που κατάφεραν ήταν να εκφράσουν το θαυμασμό τους.

Ιστορική πρόκριση

Η ιστορία του ΑΠΟΕΛ είναι ένδοξη, αξιοζήλευτη και τεράστια, οι ευρωπαϊκές επιτυχίες μεγάλες και αυτό αποτυπώνεται μέσα από τα γεγονότα.

Ο τερματοφύλακας των τροπαίων

Κατέκτησε 17 τρόπαια -όσα κανείς άλλος- στο χώρο του κυπριακού Φούτσαλ και θεωρείται με βάση αποτελεσμάτων ο πιο πετυχημένος των παρκέ. Τον Ιανουάριο του 2012 αποκτήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ και έκτοτε υπερασπίζεται με απόλυτη επιτυχία την εστία της ομάδας μας.

Αφιέρωμα στην Ακαδημία Κολύμβησης ΑΠΟΕΛ

Η Ακαδημία Κολύμβησης ΑΠΟΕΛ δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2014 και μετρά πέραν των 180 παιδιών, ανάμεσα τους και η αγωνιστική ομάδα, η οποία απαρτίζεται από 16 άτομα.

Κατάθεση ψυχής και συμπαράστασης

Ο ΑΠΟΕΛ πανηγυρίζει από το βράδυ της Πέμπτης το 3ο συναπτό πρωτάθλημα Σάλας στη σύντομη ιστορία του. Η ομάδα μας, κέρδισε την Ανόρθωση στο «Κίτιον» με 2-1 και κατέκτησε τον τίτλο, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Pages

Scroll to Top