Το μέλλον τους ανήκει

Παρά την εντυπωσιακή προσπάθεια, οι ομάδες Παίδων (Κ15) και μίνι Παίδων (Κ13) του ΑΠΟΕΛ έχασαν στις λεπτομέρειες στον τελικό Κυπέλλου Υδατοσφαίρισης από την Λάρνακα και την Πάφο αντίστοιχα. Οι μικροί γαλαζοκίτρινοι πολίστες παρουσιάστηκαν πάρα πολύ καλοί απέναντι στα φαβορί, αλλά δυστυχώς ηττήθηκαν στο τέρμα. Πρόλαβαν να δείξουν φοβερή ποιότητα και να στείλουν το μήνυμα ότι το μέλλον τους ανήκει.

Αύριο Τρίτη τα δοκιμαστικά Υδατοσφαίρισης

Το Τμήμα Υδατοσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ διοργανώνει αύριο Τρίτη, 18 Απριλίου, δοκιμαστική ημερίδα Υδατοσφαίρισης για παιδιά ηλικίας 10 χρόνων και μεγαλύτερα. Δηλαδή παιδιά γεννήσεως του 2003, 2004, 2005 και 2006  που επιθυμούν να ασχοληθούν με την Υδατοσφαίριση.

Τεράστια επιτυχία του ΑΠΟΕΛ στον Διεθνή Μαραθώνιο Ανοικτής Θάλασσας

Πολύ μεγάλη επιτυχία του ΑΠΟΕΛ στον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο Ανοικτής Θάλασσας που διοργάνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης στη Λάρνακα, 3-4 Οκτωβρίου.

Κατά την πρώτη μέρα της διοργάνωσης ο ΑΠΟΕΛ σημείωσε μια τεράστια επιτυχία. Στον Διεθνή Αγώνα των 2.5 χλμ η ομάδα μας έκανε το ένα – δύο στους άντρες με τους Νικόλα Ιωαννίδη στην 1η θέση και Αντρέα Κυλίλη στην 2η. Οι αθλητές μας κέρδιζαν ταυτόχρονα και τις δύο πρώτες θέσεις που αφορούν τον Παγκύπριο αγώνα.

Scroll to Top