Δεύτερη θέση στην Υδατοσφαίριση

Ο ΑΠΟΕΛ έχασε από τον Ναυτικό Όμιλο Μέσα Γειτονιάς 14-13 στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης και τερμάτισε στη 2η θέση της βαθμολογίας, πίσω από το σημερινό αντίπαλο του. Εφτά τέρματα σημείωσε ο Μπαγλατζής, τρία ο Νικολάου Σ. και από ένα οι Μήλας, Αλκιβιάδης και Προδρόμου. 

Αύριο Τρίτη τα δοκιμαστικά Υδατοσφαίρισης

Το Τμήμα Υδατοσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ διοργανώνει αύριο Τρίτη, 18 Απριλίου, δοκιμαστική ημερίδα Υδατοσφαίρισης για παιδιά ηλικίας 10 χρόνων και μεγαλύτερα. Δηλαδή παιδιά γεννήσεως του 2003, 2004, 2005 και 2006  που επιθυμούν να ασχοληθούν με την Υδατοσφαίριση.

Αποκλεισμός από το κύπελλο Υδατοσφαίρισης

Ο ΑΠΟΕΛ έχασε από τον Ναυτικό Όμιλο Μέσα Γειτονιάς με 7-5 και αποκλείστηκε από την προημιτελική φάση του κυπέλλου Υδατοσφαίρισης. Τρία τέρματα σημείωσε ο Μπαγλατζής και δυο ο Νικολάου.

Εύκολη νίκη στο πρωτάθλημα και τώρα κύπελλο

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε τον Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου με 22-5 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης. Ο Μπαγλατζής πέτυχε 10 τέρματα, ο Νικολάου 6, ο Προδρόμου 3 και από ένα οι Βασιλείου, Παφίτης και Μήλας.

Δοκιμαστικά Υδατοσφαίρισης για παιδιά 10 ετών και μεγαλύτερα

Το Τμήμα Υδατοσφαίρισης ΑΠΟΕΛ, διοργανώνει όπως και τα προηγούμενα χρόνια, δοκιμαστική ημερίδα για παιδιά γεννήσεως του 2003, 2004, 2005 και 2006  που επιθυμούν να ασχοληθούν με την Υδατοσφαίριση.

Η συγκεκριμένη ημερίδα αφορά παιδιά ηλικίας 10 χρονών και μεγαλύτερους, τα οποία θα πρέπει να έχουν προηγούμενη κολυμβητική εμπειρία τουλάχιστον 2 χρόνων. Είναι μια ιδανική ευκαιρία για παιδιά που απασχολούνται στον υδάτινο στίβο να γνωρίσουν το άθλημα της Υδατοσφαίρισης,  το οποίο συνδυάζει το υγρό στοιχείο με την ομαδικότητα.

Πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου Υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε στον ημιτελικό τον Ναυτικό Όμιλο Πάφου με 5-3 στο Κολυμβητήριο Λεμεσού και θα αντιμετωπίσει την Λάρνακα στον τελικό Κυπέλλου Υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων.

Η ομάδα μας στην προημιτελική φάση κέρδισε με το ίδιο σκορ την Λευκωσία.

Ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 28/29 Απριλίου.

Βραβεύτηκε ο ΑΠΟΕΛ και οι αθλητές του από την Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης

Δυο ομαδικές και πέντε ατομικές διακρίσεις είχαν τα τμήματα Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ στις χθεσινές βραβεύσεις της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κολύμβησης για την περσινή περίοδο 2016.

Ο ΑΠΟΕΛ παρέλαβε το βραβείο της κορυφαίας ομάδας στην Ανοιχτή Θάλασσα, ενώ βραβεύτηκε και για την 3η θέση στο πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης.

Εύκολη νίκη για τους γαλαζοκίτρινους πολίστες

Ο ΑΠΟΕΛ συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης. Οι γαλαζοκίτρινοι πολίστες κέρδισαν εύκολα τον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας με 17-2 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής και παρέμειναν στη 2η θέση, μια νίκη πίσω από τη Μέσα Γειτονιά. Σκόρερ οι Μήλας 6, Μπαγλατζής 3, Νικολάου 3, Αλκιβιάδης 3, Μαννούρης και Βασιλείου Κ. 

Pages

Scroll to Top