Πολλά μετάλλια στην τελευταία αγωνιστική Τοξοβολίας

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα τοξοβολίας για τον ΑΠΟΕΛ. Τα γαλαζοκίτρινα βέλη βρήκαν πάλι στόχο και χάρισαν πολλές διακρίσεις στο τμήμα μας.

Το Σάββατο έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Μακαρείου η τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας και Ακαδημιών. Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε 4 πρώτες, 2 δεύτερες, 1 τρίτη και 1 τέταρτη θέση.

Τα γαλαζοκίτρινα βέλη βρήκαν και πάλι στόχο

Τα γαλαζοκίτρινα βέλη βρήκαν για ακόμα μια αγωνιστική στόχο. Οι τοξοβόλοι του ΑΠΟΕΛ κατέκτησαν 6 μετάλλια και ολοκλήρωσαν με μεγάλη επιτυχία την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 8 Απριλίου ο ΑΠΟΕΛ εκπροσωπήθηκε από εφτά τοξοβόλους στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας και Ακαδημιών και πανηγύρισε 5 χρυσά και 1 αργυρό.

Οχτώ μετάλλια στην 4η αγωνιστική Τοξοβολίας

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι τοξοβόλοι του ΑΠΟΕΛ στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η οποία έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Μακαρείου Σταδίου το σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαρτίου.

Σε σύνολο 11 συμμετοχών και τις δυο ημέρες οι γαλαζοκίτρινοι κατέκτησαν 6 πρώτες και 2 τρίτες θέσεις, αριθμός εκπληκτικός.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν αγωνίστηκε στο ομαδικό λόγω απουσίας του τραυματία Ανδρέα Κυριακίδη.

Εφτά μετάλλια και 4η θέση στο ομαδικό Τοξοβολίας

Το σαββατοκύριακο 11 και 12 Φεβρουαρίου διεξήχθη ο 3ος αγώνας του Πακύπριου Πρωταθλήματος Α’ και Β’ Κατηγορίας, αλλά και των Ακαδημιών Τοξοβολίας.

Ο ΑΠΟΕΛ εκπροσωπήθηκε από 13 τοξοβόλους, τρεις στην Α’ Κατηγορία, έξι στην Β’ Κατηγορία και τέσσερεις στις Ακαδημίες.

Την Κυριακή διοργανώθηκαν οι αγώνες της Α’ Κατηγορίας και ο ΑΠΟΕΛ τερμάτισε στην 4η θέση στο ομαδικό, ενώ στο ατομικό οι τοξοβόλοι μας δεν κατάφεραν να προκριθούν στην τελική φάση.

Πρώτη και δεύτερες θέσεις στην πρεμιέρα

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου διεξήχθη η πρεμιέρα του πρωταθλήματος Τοξοβολίας Β’ Κατηγορίας και Ακαδημιών Λευκωσίας – Λάρνακας

Ο ΑΠΟΕΛ συμμετείχε στους αγώνες με πέντε αθλητές. Η Χριστίνα Αργυρίδου κατέκτησε την 1η θέση στην Β’ Κατηγορία Κορασίδων, ενώ οι Μάριος Μιχαηλίδης και Γεωργία Σταυρινού κατέλαβαν τη 2η θέση στην Β΄ Κατηγορία Παίδων και στην Ακαδημία Γυναικών αντίστοιχα.

Αποκλεισμός στην προκριματική φάση

Σε κακή ημέρα βρέθηκαν οι τοξοβόλοι του ΑΠΟΕΛ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η οποία διεξήχθη την Κυριακή 09 Οκτωβρίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Μακαρίου σταδίου.

Οι τρεις γαλαζοκίτρινοι τοξοβόλοι, ο Ανδρέας Κυριακίδης, ο Παύλος Φάνης και ο Γιώργος Πατσαλοσαββής, αποκλείστηκαν στην προκριματική φάση της Κατηγορίας Ανδρών Ολυμπιακού τόξου.

Στο ομαδικό ο ΑΠΟΕΛ τερμάτισε στην 5η θέση.

Αρχίζει το Πρωτάθλημα Τοξοβολίας

Με στόχο μια καλύτερη θέση από την τέταρτη που κατέλαβε την περσινή περίοδο στο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας θα αρχίσει τη φετινή χρονιά ο ΑΠΟΕΛ.

Pages

Scroll to Top