Από επιτυχία σε επιτυχία οι ποδηλάτες μας

Εννέα ποδηλάτες εκπροσώπησαν τον ΑΠΟΕΛ στον 9ο αγώνα κυπέλλου «Cyclo Cup» που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης 21 Ιουνίου στη Λευκωσία. Ο συγκεκριμένος αγώνας χαρακτηρίζεται από τους δυσκολότερους και γρηγορότερους της χρονιάς και το τμήμα μας είχε αρκετά καλή παρουσία.

Τέσσερεις γαλαζοκίτρινοι διακρίθηκαν και φωτογραφήθηκαν με τον πρόεδρο Χριστόφορο Ποταμίτη, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα και μοίρασε συγχαρητήρια σ' όλους τους αθλητές  του τμήματος για την προσπάθεια τους.

Πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση στον 8ο αγώνα κυπέλλου ποδηλασίας

Οχτώ ποδηλάτες εκπροσώπησαν τον ΑΠΟΕΛ στο χθεσινό αγώνα ατομικής χρονομέτρησης  «Phoenix clup hill» που διεξήχθη στην Παρεκκλησιά και ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του ποδηλάτη Νεόφυτου Νεοφύτου που έχασε τη ζωή του τον περασμένο Ιανουάριο. Πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση ήταν ο απολογισμός του τμήματος στον 8ο αγώνα κυπέλλου.

Πρώτη και δεύτερες θέσεις στον αγώνα «0-2000»

Έντεκα ποδηλάτες εκπροσώπησαν τον ΑΠΟΕΛ στον αγώνα «0-2000» που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο, με σημείο εκκίνησης το Mall Λεμεσού και τερματισμού τον Όλυμπο.

Τρεις γαλαζοκίτρινοι ανέβηκαν στο βάθρο. Ο Πολύβιος Γρηγοριάδης τερμάτισε 1ος στην κατηγορία 50+, ενώ οι Κώστας Ριαλάς και Κωνσταντίνος Νίκου κατέλαβαν τη 2η θέση στην κατηγορία 50+ και Master 3 αντίστοιχα.

Πρώτος ο Πουμπουρής στον 5ο αγώνα κυπέλλου ορεινής ποδηλασίας

Δυο ποδηλάτες του ΑΠΟΕΛ έλαβαν μέρος στον 5ο αγώνα κυπέλλου ορεινής ποδηλασίας που διοργανώθηκε την περασμένη Κυριακή στο Τρόοδος από την MH Biking Cyprus Even Management.

Ο Μιχάλης Πουμπουρής τερμάτισε 1ος στην μικρή διαδρομή της κατηγορίας CFA.

Τέσσερεις διακρίσεις στον 7ο αγώνα κυπέλλου Αγροκυπιάς

Τέσσερεις φορές στο βάθρο ανέβηκαν οι ποδηλάτες του ΑΠΟΕΛ στον 7ο αγώνα κυπέλλου Αγροκυπιάς που διεξήχθη την Κυριακή 21 Μαΐου.

Εφτά γαλαζοκίτρινοι ποδηλάτες έλαβαν μέρος στον αγώνα και οι τέσσερεις διακρίθηκαν. Τρεις δεύτερες και μια τρίτη θέση ήταν ο απολογισμός του τμήματος.

Ο Σταύρος Τρύφωνος τερμάτισε 3ος στην κατηγορία CFA 30+ και ανέβηκε για πρώτη φορά στο βάθρο τη φετινή χρονιά.

Δυο πρωταθλήματα και δυο δεύτερες θέσεις

Σημαντικές διακρίσεις είχε το τμήμα ποδηλασίας ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα δρόμου αντοχής που διεξήχθη την Κυριακή 07 Μαΐου στην περιοχή Αναλιώντα.

Τον ΑΠΟΕΛ εκπροσώπησαν οχτώ ποδηλάτες και οι τέσσερεις κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο. Δυο πρώτες και ισάριθμες δεύτερες θέσεις ήταν ο απολογισμός του τμήματος.

Δεύτερες θέσεις στο πρωτάθλημα ατομικής χρονομέτρησης

Τρεις φορές στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι ποδηλάτες του ΑΠΟΕΛ στο παγκύπριο πρωτάθλημα ατομικής χρονομέτρησης που έλαβε χώρα το απόγευμα της Παρασκευής (05/05) στην Κάτω Μόνη.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του τμήματος Κωνσταντίνος Αντωνίου τερμάτισε στη 2η θέση στην Κατηγορία Master 1. Την ίδια θέση κατέλαβαν οι Κώστας Ριαλάς στην Κατηγορία Master 3 και η Ελένη Ανδρέου στις Κορασίδες.

Έξι φορές στο βάθρο στον αγώνα "Elite Time Trial"

Πολλές διακρίσεις είχαν οι ποδηλάτες του ΑΠΟΕΛ στον αγώνα "Elite Time Trial" που έλαβε χώρα στα Περβόλια της Λάρνακας το προηγούμενο Σάββατο.

Έξι από τους 10 ποδηλάτες του Σωματείου μας ανέβηκαν στο βάθρο και επιβεβαίωσαν για ακόμα μια φορά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο τμήμα.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός Κωνσταντίνος Αντωνίου και ο Άντης Τελεμάχου τερμάτισαν 1οι στην Κατηγορία Master 1 και στην Κατηγορία CFA 50+ αντίστοιχα.

Pages

Scroll to Top