Τέσσερεις διακρίσεις στον 7ο αγώνα κυπέλλου Αγροκυπιάς

Τέσσερεις φορές στο βάθρο ανέβηκαν οι ποδηλάτες του ΑΠΟΕΛ στον 7ο αγώνα κυπέλλου Αγροκυπιάς που διεξήχθη την Κυριακή 21 Μαΐου.

Εφτά γαλαζοκίτρινοι ποδηλάτες έλαβαν μέρος στον αγώνα και οι τέσσερεις διακρίθηκαν. Τρεις δεύτερες και μια τρίτη θέση ήταν ο απολογισμός του τμήματος.

Ο Σταύρος Τρύφωνος τερμάτισε 3ος στην κατηγορία CFA 30+ και ανέβηκε για πρώτη φορά στο βάθρο τη φετινή χρονιά.

Δυο πρωταθλήματα και δυο δεύτερες θέσεις

Σημαντικές διακρίσεις είχε το τμήμα ποδηλασίας ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα δρόμου αντοχής που διεξήχθη την Κυριακή 07 Μαΐου στην περιοχή Αναλιώντα.

Τον ΑΠΟΕΛ εκπροσώπησαν οχτώ ποδηλάτες και οι τέσσερεις κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο. Δυο πρώτες και ισάριθμες δεύτερες θέσεις ήταν ο απολογισμός του τμήματος.

Δεύτερες θέσεις στο πρωτάθλημα ατομικής χρονομέτρησης

Τρεις φορές στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι ποδηλάτες του ΑΠΟΕΛ στο παγκύπριο πρωτάθλημα ατομικής χρονομέτρησης που έλαβε χώρα το απόγευμα της Παρασκευής (05/05) στην Κάτω Μόνη.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του τμήματος Κωνσταντίνος Αντωνίου τερμάτισε στη 2η θέση στην Κατηγορία Master 1. Την ίδια θέση κατέλαβαν οι Κώστας Ριαλάς στην Κατηγορία Master 3 και η Ελένη Ανδρέου στις Κορασίδες.

Έξι φορές στο βάθρο στον αγώνα "Elite Time Trial"

Πολλές διακρίσεις είχαν οι ποδηλάτες του ΑΠΟΕΛ στον αγώνα "Elite Time Trial" που έλαβε χώρα στα Περβόλια της Λάρνακας το προηγούμενο Σάββατο.

Έξι από τους 10 ποδηλάτες του Σωματείου μας ανέβηκαν στο βάθρο και επιβεβαίωσαν για ακόμα μια φορά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο τμήμα.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός Κωνσταντίνος Αντωνίου και ο Άντης Τελεμάχου τερμάτισαν 1οι στην Κατηγορία Master 1 και στην Κατηγορία CFA 50+ αντίστοιχα.

Τέσσερεις φορές στο βάθρο στον 5ο αγώνα κυπέλλου Ποδηλασίας

Τέσσερεις από τους 13 ποδηλάτες του ΑΠΟΕΛ ανέβηκαν στο βάθρο στον 5ο αγώνα κυπέλλου, ο οποίος διεξήχθη την Κυριακή 09 Απριλίου στον Κόρνο.

Ο Πολύβιος Γρηγοριάδης επέστρεψε δυναμικά μετά τον τραυματισμό του και τερμάτισε 2ος στην Κατηγορία Master 3, ενώ την ίδια θέση κατέλαβε και η Ελένη Ανδρέου στην Κατηγορία Κορασίδων.

Ο Κώστας Ριαλάς και ο Άντης Τελεμάχου τερμάτισαν στην 3η θέση, στην κατηγορία Master 3 και Master 3 CFA αντίστοιχα.

Το τμήμα Ποδηλασία τίμησε τον αγώνα της ΕΟΚΑ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το τμήμα Ποδηλασίας ΑΠΟΕΛ σε συνεργασία με τον σύνδεσμο Φιλάθλων Περιφέρειας Παλαιομετόχου ΑΠΟΕΛ (Partidarios) τίμησαν την προηγούμενη Κυριακή την Εθνική επέτειο του Απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-59.

Πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση στο «ABC Cup Σταυροβούνι TT»

Τρεις από τους 13 ποδηλάτες του ΑΠΟΕΛ διακρίθηκαν στον 4ο αγώνα Κυπέλλου Ποδηλασίας δρόμου «ABC Cup Σταυροβούνι TT», που διεξήχθη το Σάββατο 1η Απριλίου.

Ο Κώστας Ριαλάς συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και κατέκτησε για 3ο συναπτό αγώνα την 1η θέση στην κατηγορία Master 3. Η Ελένη Ανδρέου τερμάτισε 2η στην κατηγορία Παγκορασίδων και ο Άντης Τελεμάχου 3ος στην κατηγορία CFA.

Παγκόσμιες προκρίσεις για τα γαλαζοκίτρινα πεντάλ (φωτογραφίες)

Σπουδαίες εμφανίσεις και τρεις προκρίσεις για το τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Gran Fondo που θα γίνει τον Αύγουστο στο Albi της Γαλλίας, επιφύλασσε ο αγώνας Cyprus Gran Fondo powered by Volkswagen που διεξήχθη το τριήμερο 24-26 Μαρτίου, με επίκεντρο την πόλη και επαρχία της Πάφου. Ο αρχηγός της ομάδας Κωνσταντίνος Αντωνίου, μετέχοντας στην ηλικιακή κατηγορία 19-34, προκρίθηκε στην ατομική χρονομέτρηση, ενώ οι άλλες δύο προκρίσεις ήρθαν από τους Πόλυ Γρηγοριάδη και Κώστα Ριαλά στο δρόμο αντοχής, στην ηλικιακή κατηγορία 50-54.

Pages

Scroll to Top