Έξι φορές στο βάθρο στον αγώνα "Elite Time Trial"

Πολλές διακρίσεις είχαν οι ποδηλάτες του ΑΠΟΕΛ στον αγώνα "Elite Time Trial" που έλαβε χώρα στα Περβόλια της Λάρνακας το προηγούμενο Σάββατο.

Έξι από τους 10 ποδηλάτες του Σωματείου μας ανέβηκαν στο βάθρο και επιβεβαίωσαν για ακόμα μια φορά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο τμήμα.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός Κωνσταντίνος Αντωνίου και ο Άντης Τελεμάχου τερμάτισαν 1οι στην Κατηγορία Master 1 και στην Κατηγορία CFA 50+ αντίστοιχα.

Τέσσερεις φορές στο βάθρο στον 5ο αγώνα κυπέλλου Ποδηλασίας

Τέσσερεις από τους 13 ποδηλάτες του ΑΠΟΕΛ ανέβηκαν στο βάθρο στον 5ο αγώνα κυπέλλου, ο οποίος διεξήχθη την Κυριακή 09 Απριλίου στον Κόρνο.

Ο Πολύβιος Γρηγοριάδης επέστρεψε δυναμικά μετά τον τραυματισμό του και τερμάτισε 2ος στην Κατηγορία Master 3, ενώ την ίδια θέση κατέλαβε και η Ελένη Ανδρέου στην Κατηγορία Κορασίδων.

Ο Κώστας Ριαλάς και ο Άντης Τελεμάχου τερμάτισαν στην 3η θέση, στην κατηγορία Master 3 και Master 3 CFA αντίστοιχα.

Το τμήμα Ποδηλασία τίμησε τον αγώνα της ΕΟΚΑ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το τμήμα Ποδηλασίας ΑΠΟΕΛ σε συνεργασία με τον σύνδεσμο Φιλάθλων Περιφέρειας Παλαιομετόχου ΑΠΟΕΛ (Partidarios) τίμησαν την προηγούμενη Κυριακή την Εθνική επέτειο του Απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-59.

Πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση στο «ABC Cup Σταυροβούνι TT»

Τρεις από τους 13 ποδηλάτες του ΑΠΟΕΛ διακρίθηκαν στον 4ο αγώνα Κυπέλλου Ποδηλασίας δρόμου «ABC Cup Σταυροβούνι TT», που διεξήχθη το Σάββατο 1η Απριλίου.

Ο Κώστας Ριαλάς συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και κατέκτησε για 3ο συναπτό αγώνα την 1η θέση στην κατηγορία Master 3. Η Ελένη Ανδρέου τερμάτισε 2η στην κατηγορία Παγκορασίδων και ο Άντης Τελεμάχου 3ος στην κατηγορία CFA.

Παγκόσμιες προκρίσεις για τα γαλαζοκίτρινα πεντάλ (φωτογραφίες)

Σπουδαίες εμφανίσεις και τρεις προκρίσεις για το τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Gran Fondo που θα γίνει τον Αύγουστο στο Albi της Γαλλίας, επιφύλασσε ο αγώνας Cyprus Gran Fondo powered by Volkswagen που διεξήχθη το τριήμερο 24-26 Μαρτίου, με επίκεντρο την πόλη και επαρχία της Πάφου. Ο αρχηγός της ομάδας Κωνσταντίνος Αντωνίου, μετέχοντας στην ηλικιακή κατηγορία 19-34, προκρίθηκε στην ατομική χρονομέτρηση, ενώ οι άλλες δύο προκρίσεις ήρθαν από τους Πόλυ Γρηγοριάδη και Κώστα Ριαλά στο δρόμο αντοχής, στην ηλικιακή κατηγορία 50-54.

Δυο δεύτερες και δυο τρίτες θέσεις στον Άρωνα

Τέσσερεις αθλητές του ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκαν και διακρίθηκαν στον 4ο αγώνα κυπέλλου ορεινής ποδηλασίας που διεξήχθη την Κυριακή 19 Μαρτίου στον Άρωνα.

Η Ελένη Ανδρέου και ο Σάββας Ζένιου τερμάτισαν δεύτεροι στην Κατηγορία Κορασίδων και Παίδων, ενώ οι Βάσος Ανδρέου και Μιχάλης Πουμπουρής κατέλαβαν την 3η θέση στην Κατηγορία Master 2 και CFA αντίστοιχα.

Δυο πρώτες θέσεις στα "Ευαγόρια"

Δυο φορές στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου και μια στο δεύτερο ανέβηκαν οι ποδηλάτες του ΑΠΟΕΛ στο αγώνα «Ευαγόρια» που διεξήχθη την Κυριακή 12 Μαρτίου στην Πάφο.

Ο Σάββας Ζένιου και ο Κώστας Ριαλάς κατέκτησαν την 1η θέση στην Κατηγορία Παίδων και Master 3 αντίστοιχα. Η Ελένη Ανδρέου τερμάτισε δεύτερη στις Κορασίδες.

Διακρίσεις στο τελευταίο σκέλος του Sunshine Cup

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 05 Μαρτίου στην Λεμεσό και συγκεκριμένα στην Αρχαία Αμαθούντα το δεύτερο σκέλος του Sunshine Cup.

Ο ΑΠΟΕΛ εκπροσωπήθηκε με τέσσερεις ποδηλάτες. Η Ελένη Ανδρέου, ο Σάββας Ζένιου, ο Βάσσος Ανδρέου και ο Μιχάλης Πουμπουρής είχαν αξιοπρεπή παρουσία και διακρίθηκαν στις κατηγορίες τους.

Pages

Scroll to Top