Ολοκλήρωσε τη χρονιά με νίκη

Με νίκη ολοκλήρωσε ο ΑΠΟΕΛ τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις του στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση. Η ομάδα μας κέρδισε τον Χαράλαμπο Πεττεμερίδη με 3-0 και τερμάτισε στην 6η θέση του πρωταθλήματος.

Στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι αγωνίστηκαν και κέρδισαν οι Στέφανος Γρηγορίου (3-1), Σταύρος Τσουδερός (3-2) και Ηλίας Σιαρπέλ (3-1). Εκτός αποστολής έμεινε ο Χρίστος Νεοφύτου.

Πρωταθλητές οι νεαροί γαλαζοκίτρινοι

Ο ΑΠΟΕΛ κατέκτησε το πρωτάθλημα Παμπαίδων στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση.

Η ομάδα του Μαρίνου Χριστοδούλου κέρδισε στον τελικό τον Αστέρα Μέσα Γειτονιάς με 3-1 και πανηγύρισε τον τίτλο. Ο Ηλίας Σιαρπέλ πήρε δυο νίκες στο μονό και ακόμα μια στο διπλό με παρτενέρ τον Χρίστο Θεοφάνους.

Στον ημιτελικό της διοργάνωσης η ομάδα μας επικράτησε του Κ.Ν Ακρόπολης με 3-2.

Ήττα από Ευαγόρα Λακατάμιας

Ο ΑΠΟΕΛ έχασε από τον Ευαγόρα Λακατάμιας με 3-2 στο πλαίσιο της 17ης και προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Τις νίκες για την ομάδα μας πέτυχαν οι Στέφανος Γρηγορίου (3-2) και Χρίστος Νεοφύτου (3-0). Δυο ήττες δέχθηκε ο νεαρός Ηλίας Σιαρπέλ (3-0, 3-0) και μια ο Στέφανος Γρηγορίου. Εκτός αποστολής έμεινε ο Σταύρος Τσουδερός λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Επόμενο παιχνίδι

Ήττα απόκλεισμός από Μαυρομάτη

Ο ΑΠΟΕΛ έχασε από τον Μαυρομάτη Αγίου Παύλου με 3-1 και αποκλείστηκε με δεύτερη ήττα από τη συνέχεια του Κυπέλλου Πινγκ Πονγκ.

Τη νίκη για την ομάδα μας σημείωσε ο Στέφανος Γρηγορίου 3-2, από μια ήττα δέχθηκαν Γρηγορίου (3-2), Τσουδερός (3-0) και Σιαρπέλ (3-0).

Συνέχισε νικηφόρα στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε στο «Ελευθερία» την Ανατολή Λατσιών με 3-1 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και διεύρυνε το νικηφόρο σερί του σε τρεις αγώνες.

Δυο νίκες σημείωσε ο Στέφανος Γρηγορίου (3-1, 3-0) και μια ο Παναγιώτης Νεοφύτου (3-2), ενώ ο νεαρός Ηλίας Σιαρπέλ έχασε με 3-0.

Νέα νίκη στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε στα Πολεμίδια την ομώνυμη ομάδα με 3-1 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και παρέμεινε στην 6η θέση της βαθμολογίας. Δυο νίκες πέτυχε ο Στέφανος Γρηγορίου και μια ο Παναγιώτης Νεοφύτου, ενώ την ήττα δέχθηκε ο νεαρός Ηλίας Σιαρπέλ.

Την προσεχή Τετάρτη ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» την Ανατολή Λατσιών για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος (19:30).

Ήττα από Ακρόπολη

Ο ΑΠΟΕΛ έχασε από το Κ.Ν Ακρόπολης με 3-1 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και παρέμεινε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τη νίκη για την ομάδα μας σημείωσε ο Στέφανος Γρηγορίου, τις ήττες δέχθηκαν οι Παναγιώτης Νεοφύτου και Ηλίας Σιαρπέλ. Εκτός αποστολής έμεινε ο Σταύρος Τσουδερός λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Πρόκριση με δεύτερη νίκη

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε τον Ονήσιλο Λακατάμιας με 3-1 και προκρίθηκε με δεύτερη νίκη και με συνολικό σκορ 6-2 στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Δυο νίκες πέτυχε ο Παναγιώτης Νεοφύτου και την άλλη ο Στέφανος Γρηγορίου, όλες με 3-0. Την ήττα δέχθηκε ο νεαρός Ηλίας Σιαρπέλ με 3-2. Εκτός αποστολής έμεινε ο Σταύρος Τσουδερός

Pages

Scroll to Top