Πρωταθλητής ο ΑΠΟΕΛ στο Δίαθλο!

Ακόμα μια μεγάλη επιτυχία για το τμήμα κολύμβησης του ΑΠΟΕΛ. Το Σωματείο μας κατέκτησε για 3η συναπτή χρονιά το παγκύπριο πρωτάθλημα Διάθλου, το οποίο διεξήχθη τη Δευτέρα 15 Μαΐου στις εγκαταστάσεις της Σχολής Grammar School στη Λευκωσία.

Οι 13 γαλαζοκίτρινοι αθλητές/τριες κατέκτησαν 3 χρυσά, 2 αργυρά και 1 χάλκινο μετάλλιο. Η πλούσια συγκομιδή ανέδειξε τον ΑΠΟΕΛ πρωταθλητή, γεγονός που επαναλαμβάνεται για 3η χρονιά στα 3 χρόνια λειτουργίας του τμήματος. 

Με 35 αθλητές στην Ημερίδα Προαγωνιστικής Κολύμβησης ο ΑΠΟΕΛ

Με σύνολο 35 νεαρούς κολυμβητές και κολυμβήτριες θα συμμετάσχει ο ΑΠΟΕΛ στην Παγκύπρια Ημερίδα της Προαγωνιστικής Κατηγορίας που θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 29-30 Απριλίου στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λεμεσού.

Τέσσερα διήμερα εκπαίδευσης ΚΑΡΠΑ-Απινιδωτή

Το τμήμα Ναυαγοσωστικής ΑΠΟΕΛ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεξαγωγή 4 διημέρων εκπαίδευσης ΚΑΡΠΑ-Απινιδωτή.

Η εκπαίδευση θα λάβει χώρα στο Πασκάλ Ανθούπολης στις 28-29 Απριλίου, 05-06, 12-13 και 19-20 Μαΐου.  Οι ώρες εκπαίδευσης θα είναι τις Παρασκευές από τις 14:30 μέχρι τις 20:30 και τα Σάββατα από τις 09:00 μέχρι τις 15:00.

Προετοιμασία στην Αθήνα με τον ΑΝΟ Γλυφάδας για το Τμήμα Κολύμβησης

Μεγάλη βδομάδα με προετοιμασία στην Αθήνα και σκληρές διπλές προπονήσεις θα κάνουν οι κολυμβητές και κολυμβήτριες του ΑΠΟΕΛ.

Μετά από πρόσκληση του ΑΝΟ Γλυφάδας, και μέσα στο πλαίσιο του προγράμματος συνεργασίας των δύο Ομίλων, το οποίο ξεκίνησε από τον περασμένο Σεπτέμβρη, οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες της αγωνιστικής και προαγωνιστικής  ομάδας του Σωματείου μας,  βρίσκονται στην Αθήνα για κοινή προετοιμασία με τον ΑΝΟ Γλυφάδας.

Βραβεύτηκε ο ΑΠΟΕΛ και οι αθλητές του από την Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης

Δυο ομαδικές και πέντε ατομικές διακρίσεις είχαν τα τμήματα Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ στις χθεσινές βραβεύσεις της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κολύμβησης για την περσινή περίοδο 2016.

Ο ΑΠΟΕΛ παρέλαβε το βραβείο της κορυφαίας ομάδας στην Ανοιχτή Θάλασσα, ενώ βραβεύτηκε και για την 3η θέση στο πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης.

Αρκετές Επιτυχίες στο Εαρινό Μίτιγκ

Με την συμμετοχή πολλών αθλητών του, ο ΑΠΟΕΛ έλαβε μέρος στο 3ο Εαρινό Μίτινγκ κολύμβησης που διοργάνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία το περασμένο σαββατοκυρίακο στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λεμεσού.

Pages

Scroll to Top