Τέσσερα διήμερα εκπαίδευσης ΚΑΡΠΑ-Απινιδωτή

Το τμήμα Ναυαγοσωστικής ΑΠΟΕΛ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεξαγωγή 4 διημέρων εκπαίδευσης ΚΑΡΠΑ-Απινιδωτή.

Η εκπαίδευση θα λάβει χώρα στο Πασκάλ Ανθούπολης στις 28-29 Απριλίου, 05-06, 12-13 και 19-20 Μαΐου.  Οι ώρες εκπαίδευσης θα είναι τις Παρασκευές από τις 14:30 μέχρι τις 20:30 και τα Σάββατα από τις 09:00 μέχρι τις 15:00.

Προετοιμασία στην Αθήνα με τον ΑΝΟ Γλυφάδας για το Τμήμα Κολύμβησης

Μεγάλη βδομάδα με προετοιμασία στην Αθήνα και σκληρές διπλές προπονήσεις θα κάνουν οι κολυμβητές και κολυμβήτριες του ΑΠΟΕΛ.

Μετά από πρόσκληση του ΑΝΟ Γλυφάδας, και μέσα στο πλαίσιο του προγράμματος συνεργασίας των δύο Ομίλων, το οποίο ξεκίνησε από τον περασμένο Σεπτέμβρη, οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες της αγωνιστικής και προαγωνιστικής  ομάδας του Σωματείου μας,  βρίσκονται στην Αθήνα για κοινή προετοιμασία με τον ΑΝΟ Γλυφάδας.

Βραβεύτηκε ο ΑΠΟΕΛ και οι αθλητές του από την Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης

Δυο ομαδικές και πέντε ατομικές διακρίσεις είχαν τα τμήματα Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ στις χθεσινές βραβεύσεις της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κολύμβησης για την περσινή περίοδο 2016.

Ο ΑΠΟΕΛ παρέλαβε το βραβείο της κορυφαίας ομάδας στην Ανοιχτή Θάλασσα, ενώ βραβεύτηκε και για την 3η θέση στο πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης.

Αρκετές Επιτυχίες στο Εαρινό Μίτιγκ

Με την συμμετοχή πολλών αθλητών του, ο ΑΠΟΕΛ έλαβε μέρος στο 3ο Εαρινό Μίτινγκ κολύμβησης που διοργάνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία το περασμένο σαββατοκυρίακο στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λεμεσού.

Νέα παγκύπρια ρεκόρ από τον Νικόλα Ιωαννίδη

Νέα Παγκύπρια ρεκόρ σημείωσε ο πρωταθλητής κολύμβησης του ΑΠΟΕΛ Νικόλας Ιωαννίδη στις αποστάσεις των 800 και 1500μ Ελεύθερο, σε Ημερίδα που διοργάνωσε η Εταιρεία Speedo στο Ισραήλ το τριήμερο 28-31 Δεκεμβρίου 2016.

Ο αθλητής του ΑΠΟΕΛ τερμάτισε 3ος στην απόσταση των 1500μ Ελεύθερο με χρόνο 15.50.31, ενώ κολύμπησε τα 800μ σε 8.23.47, αποδόσεις που αποτελούν νέα Παγκύπρια -ατομικά- ρεκόρ.  

Δυο νέα Παγκύπρια ρεκόρ από τον Νικόλα Ιωαννίδη

Tέσσερεις νέες παγκύπριες επιδόσεις στην απόσταση των 1500 μέτρων πέτυχε ο πρωταθλητής κολυμβητής του ΑΠΟΕΛ Νικόλας Ιωαννίδης στην ημερίδα Grand Prix που διεξήχθη στο Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης από τις 4-6 Νοεμβρίου.

Ο πρωταθλητής του ΑΠΟΕΛ στα πέρασμα των 800Μ είχε χρόνο 8:26:78, βελτίωσε τις προηγούμενες παγκύπριες επιδόσεις κατά τέσσερα δευτερόλεπτα και ταυτόχρονα σημείωσε ρεκόρ σε δυο Κατηγορίες, των Νέων και των Ανδρών.

Pages

Scroll to Top